קנלוני במילוי גבינות ועגבניות

הישר מהמטבח האיטלקי: קנלוני במילוי גבינות ברוטב עגבניות. ממלאים גלילי פסטה חלולים בתערובת עשירה וטעימה של גבינות ואופים ברוטב עגבניות. אוכלים חם
הישר מהמטבח האיטלקי: קנלוני במילוי גבינות ברוטב עגבניות. ממלאים גלילי פסטה חלולים בתערובת עשירה וטעימה של גבינות ואופים ברוטב עגבניות. אוכלים חם
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    3686
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3685.5 קק״ל 3685.5 קק״ל
    פחמימות 243.4 גרם 243.4 גרם
    שומן 236.5 גרם 236.5 גרם
    נתרן 4060.5 מ״ג 4060.5 מ״ג
    חלבון 139.9 גרם 139.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 2.1 גרם
    שומן רווי 137.0 גרם 137.0 גרם
    כולסטרול 656.8 מ״ג 656.8 מ״ג
    סידן 2458.1 מ״ג 2458.1 מ״ג
    ברזל 6.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    אשלגן 690.7 מ״ג 690.7 מ״ג
    אבץ 9.7 מ״ג 9.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    3686
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3685.5 קק״ל 3685.5 קק״ל
    פחמימות 243.4 גרם 243.4 גרם
    שומן 236.5 גרם 236.5 גרם
    נתרן 4060.5 מ״ג 4060.5 מ״ג
    חלבון 139.9 גרם 139.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 2.1 גרם
    שומן רווי 137.0 גרם 137.0 גרם
    כולסטרול 656.8 מ״ג 656.8 מ״ג
    סידן 2458.1 מ״ג 2458.1 מ״ג
    ברזל 6.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    אשלגן 690.7 מ״ג 690.7 מ״ג
    אבץ 9.7 מ״ג 9.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


קנלוני

רוטב


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות
  2. בקערה גדולה מערבבים צ’דר מגורדת, מוצרלה, בורסן, גרנה פדנו, פלפל שחור, ביצה ושמנת עד שנוצר מילוי גבינות די רך אבל לא נוזלי. אם הוא מעט נוזלי אפשר להוסיף 1 כף קמח.
  3. ממלאים כל קנלוני במילוי בעזרת כפית או שקית זילוף.
  4. מניחים את הקנלוני בשתי קומות בתוך תבנית פיירקס מלבנית בגודל 20 על 30.
  5. מכסים מעל ברוטב עגבניות, מקפידים שכל הפסטה תהיה מכוסה, ומפזרים מעל מוצרלה או צ’דר מגורדת.
  6. אופים במשך 30 דקות או עד שסכין שננעצת בתוך הפסטה חודרת בקלות.
  7. מעטרים בעלי בזיליקום ומגישים.
מכסים ברוטב וגבינה
מכסים ברוטב וגבינה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קנלוני במילוי גבינות ועגבניות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות