קציצות בשר מקורמלות עם פתיתים!
אין יותר ביתי מזה - קציצות בשר עסיסיות בתוספת פתיתים, שמתבשלים יחד ברוטב מתקתק של סילאן וקינמון. הכל בהכנה מהירה במכשיר אחד בלבד ובלי לכלכך את המטבח!
אין יותר ביתי מזה - קציצות בשר עסיסיות בתוספת פתיתים, שמתבשלים יחד ברוטב מתקתק של סילאן וקינמון. הכל בהכנה מהירה במכשיר אחד בלבד ובלי לכלכך את המטבח!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 963.7 קק״ל 3854.6 קק״לפחמימות 134.4 גרם 537.8 גרםשומן 21.8 גרם 87.1 גרםנתרן 655.4 מ״ג 2621.5 מ״גחלבון 52.8 גרם 211.3 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 12.0 גרםשומן רווי 7.4 גרם 29.4 גרםכולסטרול 187.6 מ״ג 750.4 מ״גסידן 110.5 מ״ג 441.9 מ״גברזל 5.8 מ״ג 23.3 מ״גאשלגן 848.2 מ״ג 3392.7 מ״גאבץ 8.6 מ״ג 34.2 מ״גסגור
-
מרכיבים19
-
הכנה 15 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות964
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 963.7 קק״ל 3854.6 קק״לפחמימות 134.4 גרם 537.8 גרםשומן 21.8 גרם 87.1 גרםנתרן 655.4 מ״ג 2621.5 מ״גחלבון 52.8 גרם 211.3 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 12.0 גרםשומן רווי 7.4 גרם 29.4 גרםכולסטרול 187.6 מ״ג 750.4 מ״גסידן 110.5 מ״ג 441.9 מ״גברזל 5.8 מ״ג 23.3 מ״גאשלגן 848.2 מ״ג 3392.7 מ״גאבץ 8.6 מ״ג 34.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 19 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 964 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
קציצות ופתיתים
-
500 גרם בשר בקר טחון
-
1 בצל גדולמגורד
-
1 תפוח אדמה בינונימגורד
-
1/2 כוס קמח מצה
-
1 ביצה L
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1 כפית תבלין לקציצותלא חובה
-
1 צרור פטרוזיליהאו כוסברה
-
2 שיני שוםכתושות
-
1 קורט פלפל צ’ילי אדוםקצוץ, לא חובה
-
1 שקית פתיתים
רוטב
-
2 בצלים בינוניים
-
2 כפות אבקת מרק בצל
-
3 כפות סילאן
-
1 קורט אגוז מוסקט
-
1 קורט קינמון טחון
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
3 כוסות מים רותחים
אופן הכנה
-
- מערבבים את כל מצרכי הקציצות לתערובת אחידה. בודקים תיבול ומגלגלים לקציצות שמנמנות (כ-60 גרם כל קציצה).
- מניחים קמח בקערה ומצפים כל קציצה בקמח תפוחי אדמה.
- מניחים בסיר פודי את הבצל לרוטב יחד עם הקציצות ומטגנים עד הזהבה כל קציצה על תכנית טיגון באוויר חם בטמפרטורה של 200 מעלות כ-10 דקות.
- בקערה מערבבים את המים יחד עם אבקת המרק, הסילאן ושאר התבלינים.
- שופכים את תערובת התבלינים מעל הבצל והקציצות המטוגנות שבסיר.
- מוסיפים את הפתיתים, מערבבים בעדינות ומבשלים 15 דקות בתכנית סיר לחץ במצב LOW.
אופן הכנה
-
- מערבבים את כל מצרכי הקציצות לתערובת אחידה. בודקים תיבול ומגלגלים לקציצות שמנמנות (כ-60 גרם כל קציצה).
- מניחים קמח בקערה ומצפים כל קציצה בקמח תפוחי אדמה.
- מניחים בסיר פודי את הבצל לרוטב יחד עם הקציצות ומטגנים עד הזהבה כל קציצה על תכנית טיגון באוויר חם בטמפרטורה של 200 מעלות כ-10 דקות.
- בקערה מערבבים את המים יחד עם אבקת המרק, הסילאן ושאר התבלינים.
- שופכים את תערובת התבלינים מעל הבצל והקציצות המטוגנות שבסיר.
- מוסיפים את הפתיתים, מערבבים בעדינות ומבשלים 15 דקות בתכנית סיר לחץ במצב LOW.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
רק בסוטז רגיל. כל המכשירים הללו תופסים את כל המטבח,ובסוף נזרקים למחסן
מתכון מאוד לא מדוייק. עקבתי אחר כל ההוראות והמכשיר כתב שחסרים מים. כל הקציצות גם הן לא נכנסות לסיר לטיגון באוויר חם.
אפשר לבשל בסיר רגיל?