רקע הייסנס Hisense

קרה ונפלאה: עוגת שוקולד ללא אפייה משוקולד וביסקוויטים

משובחת, מענגת ומתאימה לכל המשפחה! עוגת שוקולד שמכינים מביסקוויטים, שוקולד איכותי וגנאש עשיר - ללא אפייה כלל!
משובחת, מענגת ומתאימה לכל המשפחה! עוגת שוקולד שמכינים מביסקוויטים, שוקולד איכותי וגנאש עשיר - ללא אפייה כלל!
  • שרית נובק
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    6341
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6340.9 קק״ל 6340.9 קק״ל
    פחמימות 721.8 גרם 721.8 גרם
    שומן 374.4 גרם 374.4 גרם
    נתרן 1660.5 מ״ג 1660.5 מ״ג
    חלבון 68.1 גרם 68.1 גרם
    סיבים תזונתיים 28.6 גרם 28.6 גרם
    שומן רווי 267.0 גרם 267.0 גרם
    כולסטרול 132.1 מ״ג 132.1 מ״ג
    סידן 580.7 מ״ג 580.7 מ״ג
    ברזל 29.7 מ״ג 29.7 מ״ג
    אשלגן 2722.8 מ״ג 2722.8 מ״ג
    אבץ 11.0 מ״ג 11.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    6341
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6340.9 קק״ל 6340.9 קק״ל
    פחמימות 721.8 גרם 721.8 גרם
    שומן 374.4 גרם 374.4 גרם
    נתרן 1660.5 מ״ג 1660.5 מ״ג
    חלבון 68.1 גרם 68.1 גרם
    סיבים תזונתיים 28.6 גרם 28.6 גרם
    שומן רווי 267.0 גרם 267.0 גרם
    כולסטרול 132.1 מ״ג 132.1 מ״ג
    סידן 580.7 מ״ג 580.7 מ״ג
    ברזל 29.7 מ״ג 29.7 מ״ג
    אשלגן 2722.8 מ״ג 2722.8 מ״ג
    אבץ 11.0 מ״ג 11.0 מ״ג
    סגור

מה נוצר מערבוב של שוקולד, ביסקוויטים, חלב וסוכר? לא, אלה לא כדורי שוקולד, אלא עוגת שוקולד מהממת שלא דורשת אפייה! מתאימה לכל אירוע, שבת בבוקר או סתם אחר הצהריים עם קפה, תה או כוס חלב לילדים. התמכרות מובטחת!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


עוגה

גנאש


אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה: שוברים את הביסקוויטים ומכניסים לקערה.
  2. מחממים בסיר על אש נמוכה את החלב ושמן הקוקוס, עד שהתערובת מתאחדת. מוסיפים לסיר את הסוכר, הקקאו ותמצית הווניל ומערבבים היטב.
  3. מכבים את האש, שופכים את תכולת הסיר על הביסקוויטים ומערבבים היטב. יוצקים את התערובת לתבנית עגולה ומיישרים.
  4. מכינים את הגנאש: ממיסים במיקרוגל או בבן מארי את השוקולד עם השמנת ומערבבים לתערובת חלקה. מוסיפים את החמאה ומערבבים לתערובת אחידה.
  5. יוצקים את הגנאש מעל העוגה, מיישרים ומכניסים למקרר ל-4 שעות לצורך התייצבות.
  6. מחלצים את העוגה מהתבנית ומקשטים בפניני שוקולד.

הערות

  • העוגה מכילה כמות גבוהה של סוכרים ועל כן מומלץ לצרוך במתינות ולא בשגרה :)
tip

טיפ מקרר HISENSE –

1. על מנת לשמור על מוצרי חלב בטמפרטורה שהכי מתאימה להם, יש צורך במגירת אפס. מגירה זו שומרת על טמפרטורה מעט נמוכה יותר משאר חלל המקרר, ובכך מסייעת להם להחזיק זמן רב יותר ולשמור על הטריות.
2. מומלץ להכניס את העוגה במרכז המקרר צמוד לדופן, להתייצבות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרה ונפלאה: עוגת שוקולד ללא אפייה משוקולד וביסקוויטים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (7)

Avatar

    Avatar
    שחרית לוי

    מה אפשר להחליף כדי שלא יהיה חלבי?

      Avatar
      מערכת Foody

      חלב צמחי, שמנת צמחית ומחמאה/נטורינה/מרגרינה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות