קרואסון תפוחים: ביס מתוק ומושלם

קרואסון תפוחים קטנטן ומהמם שאתם חייבים להכין ולטעום! מתכון פשוט וקל להכנה שאנחנו ממליצים להכין בכמות כפולה מראש
קרואסון תפוחים קטנטן ומהמם שאתם חייבים להכין ולטעום! מתכון פשוט וקל להכנה שאנחנו ממליצים להכין בכמות כפולה מראש
  • רובי מיכאל
שמרו
כשר
12 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    145
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 144.8 קק״ל 1448.0 קק״ל
    פחמימות 19.1 גרם 190.6 גרם
    שומן 6.5 גרם 65.2 גרם
    נתרן 80.6 מ״ג 806.4 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 11.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 3.9 גרם
    שומן רווי 3.5 גרם 35.1 גרם
    כולסטרול 5.4 מ״ג 53.8 מ״ג
    סידן 5.0 מ״ג 50.0 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.7 מ״ג
    אשלגן 17.8 מ״ג 177.7 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    145
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 144.8 קק״ל 1448.0 קק״ל
    פחמימות 19.1 גרם 190.6 גרם
    שומן 6.5 גרם 65.2 גרם
    נתרן 80.6 מ״ג 806.4 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 11.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 3.9 גרם
    שומן רווי 3.5 גרם 35.1 גרם
    כולסטרול 5.4 מ״ג 53.8 מ״ג
    סידן 5.0 מ״ג 50.0 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.7 מ״ג
    אשלגן 17.8 מ״ג 177.7 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור

לא בא לכם לעמוד שעות במטבח ולטרוח? במיוחד בשבילכם קיצור דרך למיני קרואסון תפוחים, עם בצק עלים מוכן.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
12 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

תפוחים

קרואסונים

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. חותכים את התפוח לחצי, מוציאים את הליבה עם הגרעינים וחותכים כל חצי לחמישה פלחים בצורת חצי ירח.
  3. מחממים מחבת ושמים בה את פלחי התפוח, סוכר, מים, קינמון ומוסקט ומביאים לרתיחה.
  4. מוסיפים מלח וחמאה.
  5. ממשיכים לבשל ומערבבים 5 דקות עד שהנוזל מצטמצם.
  6. מוסיפים מיץ לימון, מערבבים 2 דקות ומורידים מהאש לצינון.
  7. את הנוזל הנותר מעבירים לקערית.
  8. מרדדים בצק עלים במערוך, בצורה מלבנית וחותכים לאורך עשרה משולשים.
  9. מפזרים על כל משולש מעט פקאן קצוץ, מניחים בחלק הרחב של המשולש פלח תפוח ומגלגלים לכיוון הקצה לצורת קרואסון.
  10. מסדרים את הקרואסונים על מגש מרופד נייר אפייה ומברישים בנוזל ששמרנו מהמחבת.
  11. אופים 20 דקות עד שהקרואסונים תפוחים וזהובים.
  12. מחכים שהקרואסונים יצטננו מעט ומפזרים אבקת סוכר מלמעלה ומגישים.

    קרואסון תפוחים 2
    קרואסון תפוחים. צילום: רובי מיכאל.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרואסון תפוחים: ביס מתוק ומושלם

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות