קרונאט (קרואסון + דונאטס) בלי לנסוע למנהטן

רוצים קרונאט (קרואסון + דונאטס) בלי לנסוע למנהטן? קל! מכינים בבית קינוח שהוא שילוב מושלם ומושחת של בצק שמרים עשיר בחמאה וגם טיגון בשמן עמוק
רוצים קרונאט (קרואסון + דונאטס) בלי לנסוע למנהטן? קל! מכינים בבית קינוח שהוא שילוב מושלם ומושחת של בצק שמרים עשיר בחמאה וגם טיגון בשמן עמוק
  • קרין גורן
שמרו
כשר
17 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    1657
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1656.5 קק״ל 19877.9 קק״ל
    פחמימות 45.7 גרם 548.4 גרם
    שומן 157.8 גרם 1894.1 גרם
    נתרן 233.1 מ״ג 2797.0 מ״ג
    חלבון 6.0 גרם 72.3 גרם
    סיבים תזונתיים 3.6 גרם 42.9 גרם
    שומן רווי 27.9 גרם 334.8 גרם
    כולסטרול 24.4 מ״ג 292.8 מ״ג
    סידן 38.4 מ״ג 460.4 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 25.2 מ״ג
    אשלגן 234.3 מ״ג 2811.3 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 14.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    1657
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1656.5 קק״ל 19877.9 קק״ל
    פחמימות 45.7 גרם 548.4 גרם
    שומן 157.8 גרם 1894.1 גרם
    נתרן 233.1 מ״ג 2797.0 מ״ג
    חלבון 6.0 גרם 72.3 גרם
    סיבים תזונתיים 3.6 גרם 42.9 גרם
    שומן רווי 27.9 גרם 334.8 גרם
    כולסטרול 24.4 מ״ג 292.8 מ״ג
    סידן 38.4 מ״ג 460.4 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 25.2 מ״ג
    אשלגן 234.3 מ״ג 2811.3 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 14.9 מ״ג
    סגור

זוהי המחווה האישית שלי לדומיניק אנסל, איש צדיק בעל קונדיטוריה בניו יורק שהמציא את השילוב המהפנט הזה בין קרואסון לדונאט. כן, מה ששמעתם גם קרואסון וגם דונאט, גם בצק שמרים עשיר בחמאה וגם טיגון בשמן. עכשיו תדמיינו את אורך התור.

אני יכולה לשמוע אתכם מוסיפים שגם מיליון קלוריות וגם סתימת עורקים… אני אתכם, זה בהחלט מסוג המתוקים שאוכלים רק “פעם ב”, ורק אחרי שמזמינים הרבה חברים כדי לא להישאר לבד עם המגש – אבל גם בהנאה גדולה.

קרונאט - גאווה אמריקאית!
קרונאט – גאווה אמריקאית!
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
17 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קרואסונאט

זיגוג לבן

גנאש שוקולד


אופן הכנה

  1. מפשירים בצק לפי הוראות היצרן.
  2. בסיר רחב ועמוק מחממים שמן לטיגון עמוק על אש בינונית.
  3. פורשים את הבצק על משטח העבודה ומקפלים ל-2 (כדי לקבל יותר שכבות בצק בכל דונאט).
  4. קורצים בצפיפות מהבצק צורות של דונאט (עיגול בקוטר 9-8 ס”מ שמוציאים ממרכזו עיגול קטן - שומרים גם את העיגולים הקטנים לטיגון אם רוצים).
  5. מטגנים מיד (ללא התפחה) בשמן החם עד להזהבה משני הכיוונים (בערך 2 דקות בכל צד. אם הבצק משחים קודם סימן שהשמן חם מדי). מוציאים לנייר סופג ומצננים מעט.

    קרונאט - עוד מעט יהיו פה קישוטים!
    קרונאט - עוד מעט יהיו פה קישוטים!

  6. מכינים קערה עם הציפוי הנבחר (מערבבים אבקת סוכר עם חלב לקבלת זיגוג לבן, או ממיסים ומערבבים שוקולד מריר ושמנת מתוקה לקבלת גנאש שוקולד, או אבקת סוכר. אפשר כמובן גם להכין כמה קערות, כדי שנקבל מגש עם כמה טעמים).
  7. טובלים את החלק העליון של הקרונאט בציפוי הנבחר, ומניחים הפוך (כשהציפוי כלפי מעלה). אם רוצים, מקשטים גם בזילופי שוקולד מומס או סוכריות.
  8. מגישים את סופגניות הקרונאט בסמוך להכנה.

    קרונאט כמו בניו יורק רק בלי התור
    קרונאט כמו בניו יורק רק בלי התור

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרונאט (קרואסון + דונאטס) בלי לנסוע למנהטן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    עופרה מסילתי

    מה זה הדבר הזההה??? מחר מכינה לילדים

    Avatar
    נירית

    אין דבר יותר טעים מקרונט!!! בא לי לנסות תודה לקרין המדהימה

      Avatar
      רחל

      קרין אין עלייך נותנת לנו טעם אחר לחיים ולשומנים חיים פעם אחת לא????????????????.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות