קרין גורן אופה פיצה מהירה ללא שמרים

בא לכם פיצה ואין לכם שמרים בבית? קרין גורן מכינה פיצה מהירה ומפנקת, ללא שמרים וללא התפחה - בקלי קלות. 40 דקות גג ואתם מסודרים עם פיצה לכל החברים או המשפחה
בא לכם פיצה ואין לכם שמרים בבית? קרין גורן מכינה פיצה מהירה ומפנקת, ללא שמרים וללא התפחה - בקלי קלות. 40 דקות גג ואתם מסודרים עם פיצה לכל החברים או המשפחה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    468
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 468.3 קק״ל 5619.6 קק״ל
    פחמימות 76.7 גרם 920.1 גרם
    שומן 9.3 גרם 111.7 גרם
    נתרן 943.7 מ״ג 11324.8 מ״ג
    חלבון 18.8 גרם 225.2 גרם
    סיבים תזונתיים 4.9 גרם 58.5 גרם
    שומן רווי 3.1 גרם 36.6 גרם
    כולסטרול 86.7 מ״ג 1040.2 מ״ג
    סידן 216.8 מ״ג 2601.2 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 28.9 מ״ג
    אשלגן 550.5 מ״ג 6605.6 מ״ג
    אבץ 2.2 מ״ג 26.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    468
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 468.3 קק״ל 5619.6 קק״ל
    פחמימות 76.7 גרם 920.1 גרם
    שומן 9.3 גרם 111.7 גרם
    נתרן 943.7 מ״ג 11324.8 מ״ג
    חלבון 18.8 גרם 225.2 גרם
    סיבים תזונתיים 4.9 גרם 58.5 גרם
    שומן רווי 3.1 גרם 36.6 גרם
    כולסטרול 86.7 מ״ג 1040.2 מ״ג
    סידן 216.8 מ״ג 2601.2 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 28.9 מ״ג
    אשלגן 550.5 מ״ג 6605.6 מ״ג
    אבץ 2.2 מ״ג 26.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מילוי


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
  2. מכינים את הבצק: לשים את כל חומרי הבצק במיקסר עם וו לישה למשך דקה או שתיים, עד שאין יותר קמח בתחתית הקערה. הבצק יוצא דביק מעט.
  3. מניחים את הבצק על גבי נייר אפייה ומחלקים אותו לשלושה חלקים שווים.
  4. מכינים את הפיצה: משמנים תבנית עגולה שטוחה לפיצה.
  5. מרדדים כל חלק של בצק בין שני ניירות אפייה לעיגול דק יחסית. העיגול צריך להיות גדול יותר מתבנית הפיצה, כדי שאפשר יהיה למלא את השוליים במוצרלה.
  6. מעבירים את הבצק לתבנית הפיצה.
  7. מפזרים מוצרלה בשולי הפיצה, מקפלים מעליה את הבצק ומהדקים לסגירה.
  8. משמנים את שולי הבצק ומפזרים עליו שומשום.
  9. מערבבים את הקטשופ, רסק העגבניות והאורגנו ומורחים על הפיצה.
  10. מפזרים מוצרלה וזיתים מעל.
  11. אופים 10 דקות. חותכים בגלגלת פיצה ומגישים חם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרין גורן אופה פיצה מהירה ללא שמרים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    איתנה

    היי, האם ניתן להחליף קמח תופח בקמח רגיל עם אבקת אפיה? והאם הבצק הנ”ל מתאים גם להכנת מאפים כמו פוקאצ’ה?

      Avatar
      מערכת Foody

      ניתן להחליף את הקמח התופח בקמח רגיל עם אבקת אפייה.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות