קריספי פאפס! מאפה בצק עלים עם קרם שמנת קינמון

מרשימים ומשגעים! מאפים אישיים (שלא חולקים!) של בצק עלים ממולאים בקרם שמנת מעולה וקינמון - אין אחד שלא יעוף על הביס!
מרשימים ומשגעים! מאפים אישיים (שלא חולקים!) של בצק עלים ממולאים בקרם שמנת מעולה וקינמון - אין אחד שלא יעוף על הביס!
  • בן שי
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-12 דק׳
  • קלוריות
    479
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 479.1 קק״ל 5749.6 קק״ל
    פחמימות 33.1 גרם 396.7 גרם
    שומן 31.2 גרם 374.4 גרם
    נתרן 4.3 מ״ג 51.1 מ״ג
    חלבון 6.3 גרם 75.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 17.1 גרם 205.3 גרם
    כולסטרול 0.2 מ״ג 2.3 מ״ג
    סידן 2.2 מ״ג 26.2 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 3.2 מ״ג 37.9 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-12 דק׳
  • קלוריות
    479
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 479.1 קק״ל 5749.6 קק״ל
    פחמימות 33.1 גרם 396.7 גרם
    שומן 31.2 גרם 374.4 גרם
    נתרן 4.3 מ״ג 51.1 מ״ג
    חלבון 6.3 גרם 75.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 17.1 גרם 205.3 גרם
    כולסטרול 0.2 מ״ג 2.3 מ״ג
    סידן 2.2 מ״ג 26.2 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 3.2 מ״ג 37.9 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור

אם מתחשק לכם משהו מתוק, אבל בלי להסתבך יותר מדי, נסו להכין את המאפים המתוקים האישיים האלה העשויים מבצק עלים, שיוצא שמנמן וסופר פריך באפייה, במילוי קרם שמנת עשיר וטעים עם ארומה נפלאה של קינמון.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מתוקים
בן שי
X

8 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. חותכים את בצק העלים למלבנים, מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 20 דקות להזהבה יפה. מוציאים ונותנים למאפים להתקרר.
  3. מערבבים בקערה גדולה את גבינת השמנת ארלה, הקינמון ואבקת הסוכר לתערובת אחידה.
  4. מקציפים בקערה אחרת (מומלץ קערה מקוררת) את השמנת להקצפה והאינסטנט פודינג ווניל לקצפת יציבה.
  5. מאחדים את הקצפת בהדרגה בתנועות קיפול עם גבינת השמנת. מעבירים לשקית זילוף.
  6. פורסים את המאפים במרכז בעזרת סכין משוננת, מזלפים את הקרם בכל אחד מהמאפים הפתוחים וסוגרים עם החצי השני, כמו סנדוויץ’.
  7. מערבבים את אבקת הסוכר והקינמון ובוזקים דרך מסננת מעל הקריספי פאפס המוכנים. מגישים מיד.
מאפה בצק עלים עם קרם שמנת קינמון2
מאפה בצק עלים עם קרם שמנת קינמון. צילום: בן שי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      מתוק

קטגוריות

אביזרים

טכניקות