רקע יטבתה

קריספי פסטה: קונכיות פסטה ממולאות וקריספיות שמגישים עם מטבלים

קבלו צורת הגשה חדשה לגמרי לפסטה שלכם: קונכיות פסטה ממולאות בירקות ורוטב שמנת פטריות וצלויות בתנור עד שהן קריספיות. מכינים מטבלים נהדרים בצד ונותר רק לטבול ולשמוע את הקריספ!
קבלו צורת הגשה חדשה לגמרי לפסטה שלכם: קונכיות פסטה ממולאות בירקות ורוטב שמנת פטריות וצלויות בתנור עד שהן קריספיות. מכינים מטבלים נהדרים בצד ונותר רק לטבול ולשמוע את הקריספ!
  • מלי זיידמן
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    855
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 855.3 קק״ל 3421.3 קק״ל
    פחמימות 58.8 גרם 235.1 גרם
    שומן 55.9 גרם 223.6 גרם
    נתרן 1800.8 מ״ג 7203.2 מ״ג
    חלבון 24.6 גרם 98.3 גרם
    סיבים תזונתיים 5.6 גרם 22.3 גרם
    שומן רווי 30.6 גרם 122.2 גרם
    כולסטרול 114.2 מ״ג 456.6 מ״ג
    סידן 391.1 מ״ג 1564.5 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 5.5 מ״ג
    אשלגן 5966.8 מ״ג 23867.3 מ״ג
    אבץ 6.8 מ״ג 27.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    855
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 855.3 קק״ל 3421.3 קק״ל
    פחמימות 58.8 גרם 235.1 גרם
    שומן 55.9 גרם 223.6 גרם
    נתרן 1800.8 מ״ג 7203.2 מ״ג
    חלבון 24.6 גרם 98.3 גרם
    סיבים תזונתיים 5.6 גרם 22.3 גרם
    שומן רווי 30.6 גרם 122.2 גרם
    כולסטרול 114.2 מ״ג 456.6 מ״ג
    סידן 391.1 מ״ג 1564.5 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 5.5 מ״ג
    אשלגן 5966.8 מ״ג 23867.3 מ״ג
    אבץ 6.8 מ״ג 27.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי

מטבל שמנת עירית

מטבל עגבניות


אופן הכנה

  1. מבשלים את קונכיות הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומניחים בצד לקירור.
  2. מטגנים במחבת עם שמן את הבצל והפלפל הירוק עד להזהבה.
  3. מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן עד שכל הנוזלים התאדו.
  4. שופכים פנימה את רוטב השמנת ומבשלים במשך כ-3 דקות. מכבים את האש ומצננים.
  5. כשהתערובת מגיעה לטמפרטורת החדר, מוסיפים לה את הגבינה ומערבבים.
  6. ממלאים קונכייה אחת בתערובת הירקות והגבינות.
  7. סוגרים קונכייה נוספת על הקונכייה הממולאת כך ששתי הקונכיות יעטפו את כל המילוי.
  8. מניחים את הקונכיות הממולאות על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ומרססים במעט ספריי שמן.
  9. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך 10 דקות.
  10. בינתיים מכינים את המטבלים: מערבבים את השמנת החמוצה עם העירית הקצוצה והתיבול. מערבבים את העגבניות המגורדות עם התיבות
  11. מגישים את המטבלים בקעריות לצד קונכיות הפסטה המוכנות.
קונכיות פסטה1
קונכיות פסטה. צילום: שי נייבורג, סטיילינג קולינרי: נעמה רן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קריספי פסטה: קונכיות פסטה ממולאות וקריספיות שמגישים עם מטבלים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות