רוטב קרמל מושלם למילוי סופגניות

אם נמאס לכם מסופגניות ממולאות בריבת תות ואתם לא אנשים של שוקולד, סידרנו לכם מילוי של רוטב קרמל ששומרים אותו בצנצנת סודית במקרר ומלקקים מדי פעם בלי שרואים
אם נמאס לכם מסופגניות ממולאות בריבת תות ואתם לא אנשים של שוקולד, סידרנו לכם מילוי של רוטב קרמל ששומרים אותו בצנצנת סודית במקרר ומלקקים מדי פעם בלי שרואים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    537
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 536.7 קק״ל 2146.8 קק״ל
    פחמימות 51.2 גרם 205.0 גרם
    שומן 37.6 גרם 150.5 גרם
    נתרן 197.6 מ״ג 790.4 מ״ג
    חלבון 1.1 גרם 4.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 23.4 גרם 93.4 גרם
    כולסטרול 64.5 מ״ג 258.0 מ״ג
    סידן 7.7 מ״ג 30.8 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.2 מ״ג
    אשלגן 8.2 מ״ג 32.8 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    537
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 536.7 קק״ל 2146.8 קק״ל
    פחמימות 51.2 גרם 205.0 גרם
    שומן 37.6 גרם 150.5 גרם
    נתרן 197.6 מ״ג 790.4 מ״ג
    חלבון 1.1 גרם 4.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 23.4 גרם 93.4 גרם
    כולסטרול 64.5 מ״ג 258.0 מ״ג
    סידן 7.7 מ״ג 30.8 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.2 מ״ג
    אשלגן 8.2 מ״ג 32.8 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. בסיר עמוק מחממים את הסוכר בשכבה אחידה ללא ערבוב עד שהופך לצבע זהוב בהיר (ומעט בועות קטנטנות).
    מחממים את הסוכר בשכבה אחידה. צילום: שניר גואטה
    מחממים את הסוכר בשכבה אחידה. צילום: שניר גואטה

    עד שהופך לצבע זהוב בהיר עם בועות קטנות. צילום: שניר גואטה
    עד שהופך לצבע זהוב בהיר עם בועות קטנות. צילום: שניר גואטה

  2. מוסיפים את החמאה והמלח ומערבבים.
    מוסיפים את החמאה. צילום: שניר גואטה
    מוסיפים את החמאה. צילום: שניר גואטה

    מוסיפים מלח. צילום: שניר גואטה
    מוסיפים מלח. צילום: שניר גואטה

  3. מוסיפים בזהירות את השמנת ומערבבים היטב לקרם אחיד (אם נוצרים מעט גבישים המשיכו בבישול ובערבוב והם ימסו).
    מוסיפים בזהירות את השמנת. צילום: שניר גואטה
    מוסיפים בזהירות את השמנת. צילום: שניר גואטה

    מערבבים היטב לקרם אחיד. צילום: שניר גואטה
    מערבבים היטב לקרם אחיד. צילום: שניר גואטה

  4. מורידים מהאש ומסננים.

    קרם קרמל. צילום: שניר גואטה
    רוטב קרמל שהוא אוצר. צילום: שניר גואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
רוטב קרמל מושלם למילוי סופגניות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות