קרם גבינה עם עוגיות חמאה, תותים ומרנג

מחפשים קינוח מרשים בכוסות לאירוח הבא שלכם? קבלו מתכון לכוס קטנה שיש בה הכול – תותים, קרם גבינה משגע וגם שברי עוגיות. תכינו את הכפיות
מחפשים קינוח מרשים בכוסות לאירוח הבא שלכם? קבלו מתכון לכוס קטנה שיש בה הכול – תותים, קרם גבינה משגע וגם שברי עוגיות. תכינו את הכפיות
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    616
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 615.5 קק״ל 3693.0 קק״ל
    פחמימות 103.4 גרם 620.5 גרם
    שומן 18.6 גרם 111.3 גרם
    נתרן 205.1 מ״ג 1230.5 מ״ג
    חלבון 6.4 גרם 38.4 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 13.2 גרם
    שומן רווי 10.9 גרם 65.2 גרם
    כולסטרול 46.1 מ״ג 276.5 מ״ג
    סידן 92.3 מ״ג 553.7 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 5.0 מ״ג
    אשלגן 201.6 מ״ג 1209.7 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    616
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 615.5 קק״ל 3693.0 קק״ל
    פחמימות 103.4 גרם 620.5 גרם
    שומן 18.6 גרם 111.3 גרם
    נתרן 205.1 מ״ג 1230.5 מ״ג
    חלבון 6.4 גרם 38.4 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 13.2 גרם
    שומן רווי 10.9 גרם 65.2 גרם
    כולסטרול 46.1 מ״ג 276.5 מ״ג
    סידן 92.3 מ״ג 553.7 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 5.0 מ״ג
    אשלגן 201.6 מ״ג 1209.7 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מכניסים את עוגיות החמאה ל-2 שקיות (שקית בתוך שקית) ומכים בהן באמצעות מערוך או פטיש שניצלים עד שנוצרים פירורים קטנים. מעבירים 1/2 לקערה גדולה, ואת ה-1/2 השנייה שומרים בצד בשקית.
  2. מוסיפים לקערת הפירורים את שמן הקוקוס ומערבבים היטב.
  3. טורפים את השמנת המתוקה, אבקת הסוכר, האינסטנט פודינג, מעדן הפרי ותמצית הווניל בקערת המיקסר עם וו בלון עד לקבלת קרם יציב.
  4. שוברים את נשיקות המרנג לשברים קטנים, מאחדים עם פירורי העוגיות ששמרנו בשקית ומוסיפים לקרם. מערבלים במיקסר כ-1/2 דקה ומעבירים לשק זילוף.
  5. חותכים את התותים לרבעים, מניחים בקערה ומפזרים מעל את הסוכר. מערבבים.
  6. בתחתית כל כוסית, מניחים את פירורי העוגיות מהקערה (אלו שעורבבו עם השמן קוקוס).
  7. מזלפים את הקרם עד גובה 1/2 הכוסית, מפזרים מעל את התותים, מזלפים שוב את הקרם ואז מפזרים עוד קצת תותים, ומסיימים בשברי העוגיות מהקערה.

הערות

  • אפשר להחליף את גבינת העיזים למריחה בגבינה לבנה או בשמנת חמוצה עם אחוזי שומן גבוהים
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרם גבינה עם עוגיות חמאה, תותים ומרנג

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות