ראפ טורטיה במילוי עוף ואבוקדו – ארוחה קלילה ומהירה
- תמרה אהרוני
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1474.4 קק״ל 5897.7 קק״לפחמימות 1181.8 גרם 4727.0 גרםשומן 1193.4 גרם 4773.6 גרםנתרן 2348.2 מ״ג 9392.8 מ״גחלבון 1208.2 גרם 4832.8 גרםסיבים תזונתיים 1181.4 גרם 4725.4 גרםשומן רווי 1180.0 גרם 4719.9 גרםכולסטרול 1177.2 מ״ג 4708.8 מ״גסידן 1204.7 מ״ג 4818.7 מ״גברזל 1178.5 מ״ג 4714.1 מ״גאשלגן 1491.0 מ״ג 5963.9 מ״גאבץ 1177.8 מ״ג 4711.2 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות1474
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1474.4 קק״ל 5897.7 קק״לפחמימות 1181.8 גרם 4727.0 גרםשומן 1193.4 גרם 4773.6 גרםנתרן 2348.2 מ״ג 9392.8 מ״גחלבון 1208.2 גרם 4832.8 גרםסיבים תזונתיים 1181.4 גרם 4725.4 גרםשומן רווי 1180.0 גרם 4719.9 גרםכולסטרול 1177.2 מ״ג 4708.8 מ״גסידן 1204.7 מ״ג 4818.7 מ״גברזל 1178.5 מ״ג 4714.1 מ״גאשלגן 1491.0 מ״ג 5963.9 מ״גאבץ 1177.8 מ״ג 4711.2 מ״גסגור
טורטיה מתכון מהיר, פשוט ומעולה. מחפשים ארוחה טעימה, קלה להכנה שכולם אוהבים? בבקשה – הנה מתכון טורטיה שכל אחד יכול להכין בתוך 20 דקות בלבד.
המתכון הזה מושלם כי אפשר להגיש אותו לארוחת ערב, אפשר לקחת אותו לעבודה או לשים אותו לילדים לבית הספר. אתם יכולים לקחת אותו אתכם לפיקניק, להכין אותו מהר כשמגיעים אורחים. מתכון טורטיה הוא פשוט מתכון מושלם, לא משנה מתי ובשביל מה.
זה גם מתכון טורטיה יחסית דיאטטי ובריא, הוא מכיל אבוקדו, עגבנייה, חזה עוף ותמיד ניתן להעשיר אותו בירקות נוספים (כמו בצל ירוק, מלפפון, חסה, פלפל אדום ועוד).
אפשר להשתמש באיזה סוג טורטיה שתרצו (מקמח רגיל, קמח מלא, טורטיה ללא גלוטן, מקמח עדשים, על פי ההעדפה שלכם).
חובבי החריף יכולים למרוח מיונז חריף או להוסיף פלפל צ’ילי ירוק.
מרכיבים 14 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 1474 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוף
-
2 כפות שמן זית
-
400 גרם חזה עוף שלם
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
2 כפות מיץ ליים
אבוקדו
הגשה
אופן הכנה
- קולים מעט את הטורטיות על מחבת חמה ויבשה. פורסים את העוף לפרוסות. קוצצים את הבצל והכוסברה. סוחטים את מיץ הליים. פורסים את העגבניות ואת הפלפל הקלוי.
- מחממים את השמן במחבת. ממליחים, מפלפלים ומפזרים את הצ’ילי על העוף. צורבים את העוף כ-3 דקות מכל צד. מזגגים עם מיץ הליים ומקררים מעט.
- מניחים את האבוקדו בקערה ומועכים עם כל שאר החומרים.
- מורחים את ממרח האבוקדו על הטורטיות, מניחים מעל את פרוסות העוף, העגבניות והפלפל הקלוי ומגלגלים. עוטפים בנייר אפייה ומגישים.
אופן הכנה
- קולים מעט את הטורטיות על מחבת חמה ויבשה. פורסים את העוף לפרוסות. קוצצים את הבצל והכוסברה. סוחטים את מיץ הליים. פורסים את העגבניות ואת הפלפל הקלוי.
- מחממים את השמן במחבת. ממליחים, מפלפלים ומפזרים את הצ’ילי על העוף. צורבים את העוף כ-3 דקות מכל צד. מזגגים עם מיץ הליים ומקררים מעט.
- מניחים את האבוקדו בקערה ומועכים עם כל שאר החומרים.
- מורחים את ממרח האבוקדו על הטורטיות, מניחים מעל את פרוסות העוף, העגבניות והפלפל הקלוי ומגלגלים. עוטפים בנייר אפייה ומגישים.