ראפ טורטיה במילוי עוף ואבוקדו – ארוחה קלילה ומהירה

תמרה אהרוני מלמדת כיצד מכינים ארוחה זריזה של ראפ טורטיה במילוי עוף ואבוקדו. את העוף מקפיצים עם תבלינים ומיץ לימון שמשדרגים את המנה
תמרה אהרוני מלמדת כיצד מכינים ארוחה זריזה של ראפ טורטיה במילוי עוף ואבוקדו. את העוף מקפיצים עם תבלינים ומיץ לימון שמשדרגים את המנה
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    1474
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1474.4 קק״ל 5897.7 קק״ל
    פחמימות 1181.8 גרם 4727.0 גרם
    שומן 1193.4 גרם 4773.6 גרם
    נתרן 2348.2 מ״ג 9392.8 מ״ג
    חלבון 1208.2 גרם 4832.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1181.4 גרם 4725.4 גרם
    שומן רווי 1180.0 גרם 4719.9 גרם
    כולסטרול 1177.2 מ״ג 4708.8 מ״ג
    סידן 1204.7 מ״ג 4818.7 מ״ג
    ברזל 1178.5 מ״ג 4714.1 מ״ג
    אשלגן 1491.0 מ״ג 5963.9 מ״ג
    אבץ 1177.8 מ״ג 4711.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    1474
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1474.4 קק״ל 5897.7 קק״ל
    פחמימות 1181.8 גרם 4727.0 גרם
    שומן 1193.4 גרם 4773.6 גרם
    נתרן 2348.2 מ״ג 9392.8 מ״ג
    חלבון 1208.2 גרם 4832.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1181.4 גרם 4725.4 גרם
    שומן רווי 1180.0 גרם 4719.9 גרם
    כולסטרול 1177.2 מ״ג 4708.8 מ״ג
    סידן 1204.7 מ״ג 4818.7 מ״ג
    ברזל 1178.5 מ״ג 4714.1 מ״ג
    אשלגן 1491.0 מ״ג 5963.9 מ״ג
    אבץ 1177.8 מ״ג 4711.2 מ״ג
    סגור

טורטיה מתכון מהיר, פשוט ומעולה. מחפשים ארוחה טעימה, קלה להכנה שכולם אוהבים? בבקשה – הנה מתכון טורטיה שכל אחד יכול להכין בתוך 20 דקות בלבד.

המתכון הזה מושלם כי אפשר להגיש אותו לארוחת ערב, אפשר לקחת אותו לעבודה או לשים אותו לילדים לבית הספר. אתם יכולים לקחת אותו אתכם לפיקניק, להכין אותו מהר כשמגיעים אורחים. מתכון טורטיה הוא פשוט מתכון מושלם, לא משנה מתי ובשביל מה.

זה גם מתכון טורטיה יחסית דיאטטי ובריא, הוא מכיל אבוקדו, עגבנייה, חזה עוף ותמיד ניתן להעשיר אותו בירקות נוספים (כמו בצל ירוק, מלפפון, חסה, פלפל אדום ועוד).

אפשר להשתמש באיזה סוג טורטיה שתרצו (מקמח רגיל, קמח מלא, טורטיה ללא גלוטן, מקמח עדשים, על פי ההעדפה שלכם).

חובבי החריף יכולים למרוח מיונז חריף או להוסיף פלפל צ’ילי ירוק.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אבוקדו


אופן הכנה

  1. קולים מעט את הטורטיות על מחבת חמה ויבשה. פורסים את העוף לפרוסות. קוצצים את הבצל והכוסברה. סוחטים את מיץ הליים. פורסים את העגבניות ואת הפלפל הקלוי.
  2. מחממים את השמן במחבת. ממליחים, מפלפלים ומפזרים את הצ’ילי על העוף. צורבים את העוף כ-3 דקות מכל צד. מזגגים עם מיץ הליים ומקררים מעט.
  3. מניחים את האבוקדו בקערה ומועכים עם כל שאר החומרים.
  4. מורחים את ממרח האבוקדו על הטורטיות, מניחים מעל את פרוסות העוף, העגבניות והפלפל הקלוי ומגלגלים. עוטפים בנייר אפייה ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ראפ טורטיה במילוי עוף ואבוקדו – ארוחה קלילה ומהירה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות