רוגלך שוקולד חלבה מ-3 מרכיבים

למה לקנות אם אפשר להכין לגמרי לבד בבית? שי-לי ליפא עם מתכון מתוק במיוחד של רוגלך שוקולד חלבה שמכינים בקלות ובזריזות מבצק עלים קפוא
למה לקנות אם אפשר להכין לגמרי לבד בבית? שי-לי ליפא עם מתכון מתוק במיוחד של רוגלך שוקולד חלבה שמכינים בקלות ובזריזות מבצק עלים קפוא
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 1]
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    296
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 295.6 קק״ל 4433.3 קק״ל
    פחמימות 27.0 גרם 405.6 גרם
    שומן 19.0 גרם 285.5 גרם
    נתרן 183.2 מ״ג 2748.4 מ״ג
    חלבון 4.2 גרם 62.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 31.3 גרם
    שומן רווי 9.4 גרם 141.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 40.8 מ״ג 611.4 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 9.2 מ״ג
    אשלגן 48.0 מ״ג 720.0 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 5.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    296
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 295.6 קק״ל 4433.3 קק״ל
    פחמימות 27.0 גרם 405.6 גרם
    שומן 19.0 גרם 285.5 גרם
    נתרן 183.2 מ״ג 2748.4 מ״ג
    חלבון 4.2 גרם 62.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 31.3 גרם
    שומן רווי 9.4 גרם 141.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 40.8 מ״ג 611.4 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 9.2 מ״ג
    אשלגן 48.0 מ״ג 720.0 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 5.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 1]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. משמנים נייר אפייה בתרסיס שמן. פורשים את הבצק על הנייר המשומן. מורחים את הממרח על הבצק וסוגרים למעין ספר בצורת מלבן. מניחים מעל נייר אפייה משומן ומרדדים עוד קצת.
  3. חותכים את המלבן למשולשים צרים וארוכים. מגלגלים כל משולש מהחלק העבה לקודקוד שלו. מניחים בתבנית.
  4. אופים בתנור בחם כ-25 דקות עד שהרוגלך זהובים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
רוגלך שוקולד חלבה מ-3 מרכיבים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות