סושי מלפפון במילוי סלמון וגבינת שמנת: פינגר פוד מושלם!
פינגר פוד לאירוח או לנשנוש, קל להכנה וכל כך מרשים בלוק המוצלח! סושי רול מלפפון שיוצרים בעזרת קולפן, במילוי קוביות סלמון, גבינת שמנת והרבה שוויץ
פינגר פוד לאירוח או לנשנוש, קל להכנה וכל כך מרשים בלוק המוצלח! סושי רול מלפפון שיוצרים בעזרת קולפן, במילוי קוביות סלמון, גבינת שמנת והרבה שוויץ
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 24.8 קק״ל 297.0 קק״לפחמימות 2.2 גרם 26.2 גרםשומן 1.8 גרם 21.3 גרםנתרן 1.9 מ״ג 22.2 מ״גחלבון 1.3 גרם 15.8 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 4.5 גרםשומן רווי 0.7 גרם 8.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 5.6 מ״ג 67.3 מ״גברזל 0.2 מ״ג 2.8 מ״גאשלגן 75.6 מ״ג 907.1 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.0 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות25
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 24.8 קק״ל 297.0 קק״לפחמימות 2.2 גרם 26.2 גרםשומן 1.8 גרם 21.3 גרםנתרן 1.9 מ״ג 22.2 מ״גחלבון 1.3 גרם 15.8 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 4.5 גרםשומן רווי 0.7 גרם 8.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 5.6 מ״ג 67.3 מ״גברזל 0.2 מ״ג 2.8 מ״גאשלגן 75.6 מ״ג 907.1 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 25 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 מלפפונים גדולים
-
50 גרם פילה דג סלמוןללא עור
-
1 כף גבינת שמנת
-
2 גבעולי שמיר
-
2 גבעולי בצל ירוק
-
1 בצל שאלוט קטן
-
1/2 לימון בינוניסחוט
-
טיפה שמן זית
-
קורט מלח דק
-
קורט פלפל שחור טחון
-
חופן שומשום שחור
אופן הכנה
- ראשית, חותכים את הסלמון לריבועים קטנים ומעבירים אותם לקערה.
- שנית, קוצצים דק את השמיר, הבצל הירוק והשאלוט ומוסיפים לקערה.
- כעת מוסיפים לקערה עם הסלמון גם גבינת שמנת, לימון, שמן זית, מלח ופלפל, מערבבים ומניחים בצד.
- בעזרת קולפן מקלפים רצועות מלפפון ומשתמשים בחלקים העבים יותר.
- מניחים 2 רצועות מלפפון חופפות אחת לשנייה.
- בקצה הקרוב מניחים מעט מהמילוי ומגלגלים את המלפפון לצורת רול.
- מקשטים עם שמיר ומעט שומשום שחור.
רוצים לראות את סרטון הטיקטוק של המתכון? הכנסו
אופן הכנה
- ראשית, חותכים את הסלמון לריבועים קטנים ומעבירים אותם לקערה.
- שנית, קוצצים דק את השמיר, הבצל הירוק והשאלוט ומוסיפים לקערה.
- כעת מוסיפים לקערה עם הסלמון גם גבינת שמנת, לימון, שמן זית, מלח ופלפל, מערבבים ומניחים בצד.
- בעזרת קולפן מקלפים רצועות מלפפון ומשתמשים בחלקים העבים יותר.
- מניחים 2 רצועות מלפפון חופפות אחת לשנייה.
- בקצה הקרוב מניחים מעט מהמילוי ומגלגלים את המלפפון לצורת רול.
- מקשטים עם שמיר ומעט שומשום שחור.
רוצים לראות את סרטון הטיקטוק של המתכון? הכנסו
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן