רון יוחננוב אופה מאפינס פקאן כשרים לפסח

מי אמר שפסח ומאפינס לא יכולים ללכת יחד? מאפינס כשרים לפסח עם הפתעות פקאן ורוטב טופי קרמל שממיס את הלב. הצטרפו לרון יוחננוב להכנת מאפינס כשרים לפסח מושלמים במיוחד
מי אמר שפסח ומאפינס לא יכולים ללכת יחד? מאפינס כשרים לפסח עם הפתעות פקאן ורוטב טופי קרמל שממיס את הלב. הצטרפו לרון יוחננוב להכנת מאפינס כשרים לפסח מושלמים במיוחד
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    321
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 321.0 קק״ל 3852.2 קק״ל
    פחמימות 26.9 גרם 323.0 גרם
    שומן 21.8 גרם 262.1 גרם
    נתרן 100.5 מ״ג 1205.6 מ״ג
    חלבון 5.3 גרם 63.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 5.8 גרם
    שומן רווי 6.0 גרם 71.9 גרם
    כולסטרול 154.9 מ״ג 1858.4 מ״ג
    סידן 25.2 מ״ג 302.0 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 7.3 מ״ג
    אשלגן 80.2 מ״ג 962.4 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 6.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    321
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 321.0 קק״ל 3852.2 קק״ל
    פחמימות 26.9 גרם 323.0 גרם
    שומן 21.8 גרם 262.1 גרם
    נתרן 100.5 מ״ג 1205.6 מ״ג
    חלבון 5.3 גרם 63.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 5.8 גרם
    שומן רווי 6.0 גרם 71.9 גרם
    כולסטרול 154.9 מ״ג 1858.4 מ״ג
    סידן 25.2 מ״ג 302.0 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 7.3 מ״ג
    אשלגן 80.2 מ״ג 962.4 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 6.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב טופי-קרמל


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות
  2. מקציפים בקערת המיקסר יחד עם בלון הקצפה את הביצים יחד עם הסוכר עד שמתקבל קצף יציבה.
  3. מערבבים בקערה נוספת את השמן יחד עם המיץ, תמצית הוניל והקמח.
  4. מקפלים את 2 הבלילות יחד לבלילה אחת ומעבירים לסנו סושי - תבניות אפייה מנייר למאפינס.
  5. מפזרים מעל פקאנים ומכניסים לאפיה כ-15 דקות או עד שקיסם יוצא פירורי.
  6. מוצאים מהתנור ומצננים.
  7. מכינים את רוטב הטופי: מרתיחים חלב ובסיר קטן מחממים סוכר עד שמתחיל להיווצר קרמל בצדדים.
  8. מוסיפים את החמאה לסוכר והחלב החם ומבשלים על אש בינונית עד שמסמיך מעט וגושי הסוכר נעלמים.
  9. מורחים כל מאפין ברוטב טופי ומפזרים פקאנים מעל לקישוט.
    מאפינס פקאן וקרמל כשרים לפסח
    מאפינס פקאן וקרמל כשרים לפסח

    מאפינס כשרים לפסח בתבנית
    חג שמח! צילום: רון יוחננוב

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
רון יוחננוב אופה מאפינס פקאן כשרים לפסח

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (7)

Avatar

    Avatar
    הודיה לאלום

    היי, האם 2 כוסות קמח זה 280 גרם או חבילה אחת של קמח תופס לפסח(200גרם)?

    Avatar
    Veronica Kalantarov

    באיזה שלב שמים את התמצית וניל? ובמצרכים לרוטב טופי רשום שמנת מתוקה אבל בהואאות כנה רשום לחמם חלב אז חלב או שמנת?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי ורוניקה,
      שימי לב לשלב 3.

      חג שמח!

      Avatar
      Veronica Kalantarov

      ומה לגבי הקרם? חלב או שמנת?

      Avatar
      רבקה שוסטר

      ברוטב לא ברור שמנת או חלב!!!!!

    Avatar
    ורד

    רשום בחומרים ביצים מופרדות ובמתכון רשום להקציף הכל ביחד …. מה נכון?

      Avatar
      מערכת Foody

      אין צורך להפריד את הביצים. תודה על ההערה, המתכון תוקן (: חג שמח!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות