רוסטביף חגיגי במרינדה ייחודית ומפתיעה עם אספרסו!

רוסטביף מהמם במרינדה קלה להכנה, טעימה וסוחטת מחמאות. עם מרכיב שלא תצפו לו וגם האורחים לא יאמינו כשתספרו להם
רוסטביף מהמם במרינדה קלה להכנה, טעימה וסוחטת מחמאות. עם מרכיב שלא תצפו לו וגם האורחים לא יאמינו כשתספרו להם
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
    71
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 71.1 קק״ל 852.9 קק״ל
    פחמימות 6.2 גרם 74.7 גרם
    שומן 5.2 גרם 62.1 גרם
    נתרן 86.8 מ״ג 1041.7 מ״ג
    חלבון 0.2 גרם 2.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.8 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 8.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 5.3 מ״ג 63.4 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.3 מ״ג
    אשלגן 59.3 מ״ג 711.9 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
    71
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 71.1 קק״ל 852.9 קק״ל
    פחמימות 6.2 גרם 74.7 גרם
    שומן 5.2 גרם 62.1 גרם
    נתרן 86.8 מ״ג 1041.7 מ״ג
    חלבון 0.2 גרם 2.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.8 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 8.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 5.3 מ״ג 63.4 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.3 מ״ג
    אשלגן 59.3 מ״ג 711.9 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בשר

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את המרינדה: מוציאים שוט אספרסו ממכונת הקפה ומערבבים את כל מרכיבי המרינדה בקערה.
  2. מניחים את הנתח על תבנית צלייה: מניחים את הנתח על החלק המרושת ומורחים ומעסים את הנתח במרינדה משני צדדיו.
  3. מניחים את הנתח ל-3 שעות במקרר.
  4. שומרים את שאריות המרינדה שהצטברו בתחתית התבנית ומוסיפים להן עוד חצי כוס מים.
  5. מחממים תנור ל-250 מעלות.
  6. מכניסים את התבנית עם הנתח מעל לרוטב שיצטמצם יחד עם מיצי הבשר וצולים 15 דקות.
  7. מנמיכים את החום ל-180 וממשיכים לצלות עוד 40 דקות או עד למידת הצלייה הרצויה אם אתם אוהבים בשר עשוי היטב.
  8. מוציאים את הנתח מהתנור ונותנים לו מנוחה של 10 דקות לפחות.
  9. פורסים, מפזרים מעט מלח גס ופיסטוק קצוץ ומגישים.

    רוסטביף.
    רוסטביף.צילום: שי נייבורג. סטיילינג: נעמה רן.

הערות

  • אפשר להגיש עם כל ירק שאוהבים בצד, אספרגוס, בצל ירוק, תרד וכו'
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
רוסטביף חגיגי במרינדה ייחודית ומפתיעה עם אספרסו!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות