רוסטפיש של אשר ולינור גל “חנה דגים”

רוסטפיש של אשר ולינור גל מ"חנה דגים", מילוי טעים ועשיר בין שני נתחי פילה צלויים מבטיחים לכם קריאות התפעלות מכל האורחים!
רוסטפיש של אשר ולינור גל מ"חנה דגים", מילוי טעים ועשיר בין שני נתחי פילה צלויים מבטיחים לכם קריאות התפעלות מכל האורחים!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    680
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 680.4 קק״ל 1360.9 קק״ל
    פחמימות 20.5 גרם 41.0 גרם
    שומן 11.4 גרם 22.7 גרם
    נתרן 1666.8 מ״ג 3333.6 מ״ג
    חלבון 107.1 גרם 214.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 5.4 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 4.8 גרם
    כולסטרול 392.8 מ״ג 785.6 מ״ג
    סידן 127.3 מ״ג 254.5 מ״ג
    ברזל 3.5 מ״ג 7.0 מ״ג
    אשלגן 2568.8 מ״ג 5137.7 מ״ג
    אבץ 3.3 מ״ג 6.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    680
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 680.4 קק״ל 1360.9 קק״ל
    פחמימות 20.5 גרם 41.0 גרם
    שומן 11.4 גרם 22.7 גרם
    נתרן 1666.8 מ״ג 3333.6 מ״ג
    חלבון 107.1 גרם 214.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 5.4 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 4.8 גרם
    כולסטרול 392.8 מ״ג 785.6 מ״ג
    סידן 127.3 מ״ג 254.5 מ״ג
    ברזל 3.5 מ״ג 7.0 מ״ג
    אשלגן 2568.8 מ״ג 5137.7 מ״ג
    אבץ 3.3 מ״ג 6.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  2. קוצצים את 2 יח’ הפילה ללא עור עד לקבלת מרקם אחיד ומעט דביק ומערבבים עם יתר המצרכים.
  3. מניחים פילה אחד (עם העור) כשהעור כלפי מטה ומניחים על חלקו העליון את מילוי הדג.
  4. מניחים מעל את פילה הדג השני ומגלגלים בנייר אפייה ונייר כסף לרולדה. שימו לב! לא להדק יותר מידי!
  5. מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש למשך 30 דק’. סמוך להגשה יש להוציא את נייר האפייה ונייר כסף, להניח על משטח חיתוך ולפרוס!

    רוסטפיש חנה דגים.צילום: עמית טרפוצ'ניק
    רוסטפיש חנה דגים.צילום: עמית טרפוצ’ניק


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
רוסטפיש של אשר ולינור גל “חנה דגים”

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    שירה חי

    איפה ומתי מוסיפים את הפיסטוקים והחמוציות? זה לא מצויין במתכון

      Avatar
      מערכת Foody

      הפיסטוקים והחמוציות הם חלק מהמילוי. מוסיפים אותם בין שני חלקי הפילה יחד עם השום. בהצלחה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות