-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 680.4 קק״ל 1360.9 קק״לפחמימות 20.5 גרם 41.0 גרםשומן 11.4 גרם 22.7 גרםנתרן 1666.8 מ״ג 3333.6 מ״גחלבון 107.1 גרם 214.1 גרםסיבים תזונתיים 2.7 גרם 5.4 גרםשומן רווי 2.4 גרם 4.8 גרםכולסטרול 392.8 מ״ג 785.6 מ״גסידן 127.3 מ״ג 254.5 מ״גברזל 3.5 מ״ג 7.0 מ״גאשלגן 2568.8 מ״ג 5137.7 מ״גאבץ 3.3 מ״ג 6.7 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות680
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 680.4 קק״ל 1360.9 קק״לפחמימות 20.5 גרם 41.0 גרםשומן 11.4 גרם 22.7 גרםנתרן 1666.8 מ״ג 3333.6 מ״גחלבון 107.1 גרם 214.1 גרםסיבים תזונתיים 2.7 גרם 5.4 גרםשומן רווי 2.4 גרם 4.8 גרםכולסטרול 392.8 מ״ג 785.6 מ״גסידן 127.3 מ״ג 254.5 מ״גברזל 3.5 מ״ג 7.0 מ״גאשלגן 2568.8 מ״ג 5137.7 מ״גאבץ 3.3 מ״ג 6.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 680 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2פילה או 800 גרם דג לבןמפולט ללא עור
-
2פילה או 800 גרם דג לבןמפולט עם עור
-
30 גרם פיסטוקים טבעייםקצוץ
-
30 גרם חמוציות מיובשותקצוצים
-
1 שן שוםטרי כתוש
-
1 ביצה L
-
1 כף פירורי לחם
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- קוצצים את 2 יח’ הפילה ללא עור עד לקבלת מרקם אחיד ומעט דביק ומערבבים עם יתר המצרכים.
- מניחים פילה אחד (עם העור) כשהעור כלפי מטה ומניחים על חלקו העליון את מילוי הדג.
- מניחים מעל את פילה הדג השני ומגלגלים בנייר אפייה ונייר כסף לרולדה. שימו לב! לא להדק יותר מידי!
- מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש למשך 30 דק’. סמוך להגשה יש להוציא את נייר האפייה ונייר כסף, להניח על משטח חיתוך ולפרוס!
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- קוצצים את 2 יח’ הפילה ללא עור עד לקבלת מרקם אחיד ומעט דביק ומערבבים עם יתר המצרכים.
- מניחים פילה אחד (עם העור) כשהעור כלפי מטה ומניחים על חלקו העליון את מילוי הדג.
- מניחים מעל את פילה הדג השני ומגלגלים בנייר אפייה ונייר כסף לרולדה. שימו לב! לא להדק יותר מידי!
- מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש למשך 30 דק’. סמוך להגשה יש להוציא את נייר האפייה ונייר כסף, להניח על משטח חיתוך ולפרוס!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
איפה ומתי מוסיפים את הפיסטוקים והחמוציות? זה לא מצויין במתכון
הפיסטוקים והחמוציות הם חלק מהמילוי. מוסיפים אותם בין שני חלקי הפילה יחד עם השום. בהצלחה!