לומדים להכין ריזוטו מהטוב ביותר! ריזוטו עגבניות של ישראל אהרוני

השף ישראל אהרוני מלמד להכין ריזוטו עגבניות איטלקי משגע - מנה פשוטה להכנה, משביעה וסופר טעימה שאפשר להגיש גם בחגים
השף ישראל אהרוני מלמד להכין ריזוטו עגבניות איטלקי משגע - מנה פשוטה להכנה, משביעה וסופר טעימה שאפשר להגיש גם בחגים
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
20 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    253
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 252.7 קק״ל 1010.9 קק״ל
    פחמימות 9.3 גרם 37.3 גרם
    שומן 23.4 גרם 93.6 גרם
    נתרן 981.8 מ״ג 3927.1 מ״ג
    חלבון 7.0 גרם 28.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 9.1 גרם
    שומן רווי 9.5 גרם 38.0 גרם
    כולסטרול 34.5 מ״ג 138.0 מ״ג
    סידן 161.2 מ״ג 644.9 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 8.1 מ״ג
    אשלגן 331.3 מ״ג 1325.2 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    253
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 252.7 קק״ל 1010.9 קק״ל
    פחמימות 9.3 גרם 37.3 גרם
    שומן 23.4 גרם 93.6 גרם
    נתרן 981.8 מ״ג 3927.1 מ״ג
    חלבון 7.0 גרם 28.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 9.1 גרם
    שומן רווי 9.5 גרם 38.0 גרם
    כולסטרול 34.5 מ״ג 138.0 מ״ג
    סידן 161.2 מ״ג 644.9 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 8.1 מ״ג
    אשלגן 331.3 מ״ג 1325.2 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
20 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. שמים חמאה, שמן, בצל, שום ואורגנו בסיר על כיריים ומטגנים במשך 2-3 דקות.
  2. מוסיפים אורז ומטגנים מעט.
  3. מוסיפים עגבניות, מלח ופלפל שחור ומערבבים עם כף עץ.
  4. מוסיפים מים רותחים (או מרק צח) בהדרגה, לאט לאט, כל פעם מצקת, עד שהאורז מפסיק לשתות את הנוזלים ומגיע לדרגה שאתם אוהבים. האורז יגיד לכם מתי הוא לא “צמא”… לא מוסיפים נוזל עד שהאורז לא שותה אותו.
  5. מערבבים פנימה גבינה, בזיליקום ומעט שמן זית ומערבבים. מגישים חם בקערת הגשה יפה.ריזוטו עגבניות אהרוני
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לומדים להכין ריזוטו מהטוב ביותר! ריזוטו עגבניות של ישראל אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (17)

Avatar

    Avatar
    רון ביתן

    אפשר להחליף את עלי האורגנו באורגנו טחון?

      Avatar
      מערכת Foody

      עדיף מאוד שלא, אבל אפשרי

    Avatar
    זאב

    עשיתי בדיוק על פי הקליפ. יצא מעולה.מאד טעים..אורז של סוגת לריזוטו

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה ששיתפת אותנו!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות