ריזוטו פרווה? כן! ריזוטו נימוח עם פטריות ואפונה

מנה עיקרית טבעונית וטעימה לארוחת צהריים או ערב זוגית - ריזוטו רך ועדין מבושל ביין לבן וציר ירקות עם אפונה ירוקה ופטריות שמפיניון
מנה עיקרית טבעונית וטעימה לארוחת צהריים או ערב זוגית - ריזוטו רך ועדין מבושל ביין לבן וציר ירקות עם אפונה ירוקה ופטריות שמפיניון
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
18 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    501
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 500.9 קק״ל 1001.8 קק״ל
    פחמימות 10.2 גרם 20.4 גרם
    שומן 43.4 גרם 86.7 גרם
    נתרן 1602.9 מ״ג 3205.8 מ״ג
    חלבון 13.2 גרם 26.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 2.0 גרם
    שומן רווי 15.4 גרם 30.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 33.0 מ״ג 66.0 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 1.1 מ״ג
    אשלגן 186.4 מ״ג 372.8 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    501
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 500.9 קק״ל 1001.8 קק״ל
    פחמימות 10.2 גרם 20.4 גרם
    שומן 43.4 גרם 86.7 גרם
    נתרן 1602.9 מ״ג 3205.8 מ״ג
    חלבון 13.2 גרם 26.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 2.0 גרם
    שומן רווי 15.4 גרם 30.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 33.0 מ״ג 66.0 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 1.1 מ״ג
    אשלגן 186.4 מ״ג 372.8 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אורז
מערכת Foody
X

18 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים את המזולה במחבת גדולה ורחבה ומאדים את הבצל עד שהוא נהיה שקוף.
  2. מוסיפים את הפטריות, מערבבים וממשיכים לטגן עד שהן מתחילות להתכווץ ולהזהיב.
  3. מוסיפים את האורז ומערבבים היטב.
  4. מוסיפים 1/2 כוס נוזלים, מערבבים וממשיכים לבשל, תוך ערבוב, עד שהם נספגים.
  5. מוסיפים את הנוזלים בנגלות של חצי כוס, נגלה הבאה רק אחרי שהקודמת נספגת, וממשיכים לבשל תוך ערבוב עד שכל הנוזלים נספגים.
  6. מוסיפים את היין והאפונה, מתבלים, מערבבים וממשיכים לבשל עוד 3 דקות.
  7. מוסיפים את המזולה והבצל הירוק, מערבבים ומבשלים עוד דקה, עד שהמזולה נמסה.
  8. טועמים ומתקנים את התיבול. מגישים מיד.

    ריזוטו פטריות ואפונה טבעוני. צילום: שניר גואטה
    ריזוטו פטריות ואפונה טבעוני. צילום: שניר גואטה


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ריזוטו פרווה? כן! ריזוטו נימוח עם פטריות ואפונה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות