טיפ מנצח
בעת יצירת הקציצות מומלץ להקפיא בשקיות זיפר מסת קציצות לפני בישול, ואז ניתן להוסיף אותן ישירות מהמקפיא אל הסיר.
כשאני רוצה להכין ארוחת צהריים לילדים ולנכדות שלי, אני מכינה את הקציצות הרכות והמפנקות האלו. הן מבושלות ברוטב צהוב עם תפוח אדמה וסלרי, וכשהן באות על מצע של אורז- מדובר בארוחה מושלמת
מרכיבים 24 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 319 | כמות מנות 18 |
---|
בעת יצירת הקציצות מומלץ להקפיא בשקיות זיפר מסת קציצות לפני בישול, ואז ניתן להוסיף אותן ישירות מהמקפיא אל הסיר.
יצאו מושלמות! ממש טעים! שיפרתי קצת את התבשיל עם ציר בקר… הוסיף רובד נהדר למתכון טעים!
קרן, זה נשמע רעיון מצוין!
מאוד אוהבת את המתכונים שלך רק יש לי העיה עם הערק שלא מטשרה עם מי מלח מטעמי נקיוןעלולים להיות ירקים .חול הוודאו. יוצא ממנו גם של גוש קטיף
היי רונית, אפשר תמיד להשרות ולנקות כפי שאת רואה לנכות. תודה רבה!
Half a cup of baking soda seems wrong
Thank you, we fixed the mistake