סנו רקע

יאמי! שבלולי פיצה שהילדים הכי אוהבים בעולם

הארוחה הכי כייפית שיכולה להיות לילדים! שבלולי פיצה פריכים וחמים מהתנור ופשוטים להכנה, עם עגבניות, אורגנו, שום וגבינה צהובה ותוספות שאפשר לגוון
הארוחה הכי כייפית שיכולה להיות לילדים! שבלולי פיצה פריכים וחמים מהתנור ופשוטים להכנה, עם עגבניות, אורגנו, שום וגבינה צהובה ותוספות שאפשר לגוון
  • תמרה אהרוני ועומר מילר
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 2.5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    182
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 182.3 קק״ל 2733.8 קק״ל
    פחמימות 28.5 גרם 427.0 גרם
    שומן 6.6 גרם 98.9 גרם
    נתרן 245.4 מ״ג 3680.8 מ״ג
    חלבון 8.2 גרם 123.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 18.9 גרם
    שומן רווי 3.7 גרם 55.5 גרם
    כולסטרול 16.5 מ״ג 248.0 מ״ג
    סידן 136.6 מ״ג 2049.4 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 15.3 מ״ג
    אשלגן 213.5 מ״ג 3202.2 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 13.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    182
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 182.3 קק״ל 2733.8 קק״ל
    פחמימות 28.5 גרם 427.0 גרם
    שומן 6.6 גרם 98.9 גרם
    נתרן 245.4 מ״ג 3680.8 מ״ג
    חלבון 8.2 גרם 123.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 18.9 גרם
    שומן רווי 3.7 גרם 55.5 גרם
    כולסטרול 16.5 מ״ג 248.0 מ״ג
    סידן 136.6 מ״ג 2049.4 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 15.3 מ״ג
    אשלגן 213.5 מ״ג 3202.2 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 13.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
10 דירגו [ציון 2.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

שבלולי פיצה

מילוי


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מכניסים את כל חומרי הבצק למיקסר ומפעילים עד שנוצר בצק רך. אם צריך, מנקים את דפנות המעבד בעזרת מרית באמצע התהליך.
  2. מעבירים את הבצק למשטח מקומח היטב ומרדדים למלבן בגודל 30X35 ס”מ. מזיזים את הבצק מדי פעם כדי שלא ידבק למשטח.
  3. מכינים את המילוי: מערבבים את חומרי המילוי, מלבד הגבינה הצהובה. מורחים שכבה דקה על הבצק ומשאירים סנטימטר אחד ללא רוטב בצד הארוך הרחוק מכם ומפזרים גבינה צהובה.
  4. מגלגלים לגלילה מהודקת ומניחים אותה כשהתפר כלפי מטה. את הגלילה חותכים לפרוסות ברוחב 2 ס”מ. מניחים את הפרוסות בתבנית אפיה עם סנו סושי - נייר אפייה טבעי, כשהצד החתוך כלפי מעלה. חשוב להשאיר רווחים בין השבלולים.
  5. אופים כ-15 דקות, עד שהשבלולים מתחילים להשחים.

הערות

  • אפשר להוסיף זיתים קצוצים
  • אפשר למרוח רוטב פסטו (במקום רוטב העגבניות) ולהוסיף עגבניות מיובשות קצוצות, גבינה בולגרית מפוררת או גבינת קשקבל
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
יאמי! שבלולי פיצה שהילדים הכי אוהבים בעולם

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (15)

Avatar

    Avatar
    Ortal Hagay Sibi

    מתכון מעולה!, הכנתי מספר פעמים עם טעמים שונים במילוי..טעים ממש!

      Avatar
      מערכת Foody

      שמחים שאהבת!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות