שבשבות בצק עלים

שבשבות בצק עלים זה מאפים מתוקים, יפים וסופר פשוטים להכנה, שנראים מרשים ומושקע, עם מילוי מעדן בטעם וניל וחצאי משמשים משומרים
שבשבות בצק עלים זה מאפים מתוקים, יפים וסופר פשוטים להכנה, שנראים מרשים ומושקע, עם מילוי מעדן בטעם וניל וחצאי משמשים משומרים
  • קרין גורן
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    366
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 366.0 קק״ל 3659.8 קק״ל
    פחמימות 74.8 גרם 748.2 גרם
    שומן 10.0 גרם 100.2 גרם
    נתרן 344.6 מ״ג 3445.6 מ״ג
    חלבון 10.4 גרם 104.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 22.0 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 2.1 גרם
    כולסטרול 29.5 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 23.3 מ״ג 232.6 מ״ג
    ברזל 4.0 מ״ג 40.1 מ״ג
    אשלגן 106.9 מ״ג 1069.0 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 10.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    366
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 366.0 קק״ל 3659.8 קק״ל
    פחמימות 74.8 גרם 748.2 גרם
    שומן 10.0 גרם 100.2 גרם
    נתרן 344.6 מ״ג 3445.6 מ״ג
    חלבון 10.4 גרם 104.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 22.0 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 2.1 גרם
    כולסטרול 29.5 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 23.3 מ״ג 232.6 מ״ג
    ברזל 4.0 מ״ג 40.1 מ״ג
    אשלגן 106.9 מ״ג 1069.0 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 10.7 מ״ג
    סגור

מאפי בצק עלים, שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול אחרי שטועמים את הראשון. השבשבות המקסימות האלו נראות כל כך מושקעות אבל אם אתם לא תגלו כמה הן פשוטות להכנה – אני מבטיחה גם לשמור על פה סגור (ומלא בבצק עלים…)

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות. מפשירים בצק לפי הוראות היצרן וחותכים לריבועים בגודל 10 על 10 ס”מ.
  2. מניחים את ריבועי הבצק על תבנית מרופדת בנייר אפייה. חותכים בסכין אלכסונים מכל פינה למרכז אבל עוצרים במרחק סנטימטר מהאמצע, לקבלת 4 משולשים מחוברים.
  3. מברישים את הבצק בביצה טרופה ומפזרים סוכר מעל.
  4. מרימים את הפינה הימנית של כל משולש שהתקבל, ומקפלים אותה לאמצע המלבן, לקבלת צורת שבשבת.
  5. מניחים כפית מעדן וניל במרכז השבשבת, ומכסים בחצי משמש (כשהחלק החתוך כלפי מטה).
  6. אופים כ-20 דקות, להזהבה.
  7. מוציאים מהתנור, מברישים בסירופ המשמשים ששמרנו ומגישים חם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שבשבות בצק עלים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    חנה מינץ

    שלום, יצא ממש טעים. שומרים במקרר? אפשר להקפיא? תודה.

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, אפשר להקפיא. מומלץ לשמור בכלי אטום במקום יבש, קריר ומוצל ולא במקרר. שבת שלום(:

קטגוריות

אביזרים

טכניקות