משק ויילר רקע

שדרוג לקלאסיקה: שניצל טופו עם אורז וירקות מוקפצים צבעוניים

אורז עם ירקות מוקפצים זה אולי טעים, אבל תוסיפו מעל זה שניצל טופו בטעמים שונים וקיבלתם ארוחה מושלמת לצהריים או לערב!
אורז עם ירקות מוקפצים זה אולי טעים, אבל תוסיפו מעל זה שניצל טופו בטעמים שונים וקיבלתם ארוחה מושלמת לצהריים או לערב!
  • קובי אדרי
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    439
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 438.9 קק״ל 1755.6 קק״ל
    פחמימות 39.4 גרם 157.7 גרם
    שומן 19.4 גרם 77.4 גרם
    נתרן 912.8 מ״ג 3651.3 מ״ג
    חלבון 20.9 גרם 83.7 גרם
    סיבים תזונתיים 4.5 גרם 17.9 גרם
    שומן רווי 3.4 גרם 13.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 1.2 מ״ג 4.6 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג
    אשלגן 1.9 מ״ג 7.4 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    439
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 438.9 קק״ל 1755.6 קק״ל
    פחמימות 39.4 גרם 157.7 גרם
    שומן 19.4 גרם 77.4 גרם
    נתרן 912.8 מ״ג 3651.3 מ״ג
    חלבון 20.9 גרם 83.7 גרם
    סיבים תזונתיים 4.5 גרם 17.9 גרם
    שומן רווי 3.4 גרם 13.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 1.2 מ״ג 4.6 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג
    אשלגן 1.9 מ״ג 7.4 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור

אם חשקה נפשכם בשדרוג הארוחה הסטנדרטית של שניצל ואורז – המתכון הזה בשבילכם! אורז מוקפץ עם ירקות בועטים שמעליהם מניחים שניצל טופו בטעמים – בטעם עוף, עם ברוקולי, עם תירס ואפילו בטעם פיקנטי – רק תבחרו. אפשר לצמצם את כמות הצ’ילי החריף, או אפילו לוותר, כדי שגם הקטנטנים יוכלו להנות מהארוחה המפנקת.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אורז

מוקפץ

שניצל


אופן הכנה

  1. מכינים את האורז: שמים בסיר את שמן הסויה. ברגע שהשמן חם, מוסיפים את האורז הבסמטי והמלח ומערבבים.
  2. מוזגים לסיר את המים הרותחים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך 20 דקות עם מכסה סגור.
  3. מחממים את השניצלים: מחממים את התנור לחום של 200 מעלות ואופים את השניצלים בתבנית עם נייר אפייה במשך 20 דקות.
  4. מכינים את המוקפץ: חותכים את הברוקולי לפרחים קטנים, מגלפים את קלח התירס עם סכין וחותכים את פלפלי הצ’ילי החריפים לפרוסות.
  5. מחממים את מחבת הווק ומוסיפים 2 כפות שמן זית. מקפיצים את הברוקולי במשך דקה ומוסיפים את התירס והצ’ילי.
  6. מוסיפים לווק את האורז המבושל, את השום ואת רוטב הצ’ילי המתוק. מקפיצים 5 דקות נוספות תוך ערבוב ומסירים מהאש.
  7. פורסים את השניצל לרצועות ומגישים על האורז עם המוקפץ.
שניצל ואורז משק ויילר
שניצל פריך ואורז צבעוני עם ירקות מוקפצים. צילום: קובי אדרי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שדרוג לקלאסיקה: שניצל טופו עם אורז וירקות מוקפצים צבעוניים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות