שווארמה דג על פיתה צרובה של רותם ליברזון

רותם ליברזון מפנקת במתכון קיצי במיוחד של שווארמה דג שמכינים ב-10 דקות. טעמי הדג העדינים משתלבים מעולה עם טחינה ועמבה
רותם ליברזון מפנקת במתכון קיצי במיוחד של שווארמה דג שמכינים ב-10 דקות. טעמי הדג העדינים משתלבים מעולה עם טחינה ועמבה
  • רותם ליברזון
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    792
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 792.3 קק״ל 1584.6 קק״ל
    פחמימות 141.7 גרם 283.4 גרם
    שומן 162.4 גרם 324.8 גרם
    נתרן 1860.0 מ״ג 3720.0 מ״ג
    חלבון 171.8 גרם 343.7 גרם
    סיבים תזונתיים 126.3 גרם 252.5 גרם
    שומן רווי 127.0 גרם 254.0 גרם
    כולסטרול 228.5 מ״ג 457.0 מ״ג
    סידן 245.2 מ״ג 490.5 מ״ג
    ברזל 124.6 מ״ג 249.1 מ״ג
    אשלגן 1578.8 מ״ג 3157.6 מ״ג
    אבץ 122.9 מ״ג 245.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    792
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 792.3 קק״ל 1584.6 קק״ל
    פחמימות 141.7 גרם 283.4 גרם
    שומן 162.4 גרם 324.8 גרם
    נתרן 1860.0 מ״ג 3720.0 מ״ג
    חלבון 171.8 גרם 343.7 גרם
    סיבים תזונתיים 126.3 גרם 252.5 גרם
    שומן רווי 127.0 גרם 254.0 גרם
    כולסטרול 228.5 מ״ג 457.0 מ״ג
    סידן 245.2 מ״ג 490.5 מ״ג
    ברזל 124.6 מ״ג 249.1 מ״ג
    אשלגן 1578.8 מ״ג 3157.6 מ״ג
    אבץ 122.9 מ״ג 245.7 מ״ג
    סגור

קודם כל אני מתה על שווארמה, גם על הרגילה, אבל שווארמה דג היא מעודנת ועדין מספקת את רגעי הקסם של הלאפה, העמבה והטחינה שבלעדיהם אין מנה. זוהי מנה קלילה, שאני מכינה המון בקיץ והילדים מתים עליה.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
10 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. על קרש חיתוך פורסים את הדג לפרוסות בגודל אצבע.
  2. קולפים ופורסים את שני הבצלים הגדולים לפרוסות, ואת הבצל הנוסף לפרוסות ממש דקות, אפשר עם מנדולינה.
  3. קוצצים גס את הפטרוזיליה.
  4. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את 2 הבצלים על אש נמוכה עד להשחמה.
  5. מוסיפים 4 כפות שמן, את פרוסות הדג ותבלין השווארמה. מערבבים ומטגנים היטב מכל הצדדים עד שהדג מוכן. מסירים מהאש.
  6. פותחים את הפיתה וצורבים על המחבת. מעבירים לצלחת הגשה.
  7. מניחים מעל הפיתה את השווארמה, מתבלים בהמון פטרוזיליה, הבצל הפרוס והסומאק. יוצקים מעל את הטחינה והעמבה לפי הטעם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שווארמה דג על פיתה צרובה של רותם ליברזון

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (9)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      רצוי דגים לבנים

    Avatar
    לילך מנטש

    תודה על המתכון, אפשר גם עם פילה מושט בואקום, הקפוא (אמנון)?

      Avatar
      מערכת Foody

      כן בוודאי, רק להפשיר טוב את הדג לפני השימוש.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות