שומעים את הביס עד לכאן! חטיפי קראנץ’ מושלמים

מכירים את זה שבא לכם משהו קטן, מתוק, קאנצ'י בטירוף והכי טעים בעולם? אז כאלו בדיוק החטיפים של שירן מתתיהו! אפשר לשמור במקפיא ולשלוף בעת הצורך
מכירים את זה שבא לכם משהו קטן, מתוק, קאנצ'י בטירוף והכי טעים בעולם? אז כאלו בדיוק החטיפים של שירן מתתיהו! אפשר לשמור במקפיא ולשלוף בעת הצורך
  • שירן מתתיהו
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    104
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 103.5 קק״ל 1241.5 קק״ל
    פחמימות 3.8 גרם 46.0 גרם
    שומן 9.4 גרם 113.3 גרם
    נתרן 1.3 מ״ג 15.1 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 13.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 8.5 גרם
    שומן רווי 2.5 גרם 30.5 גרם
    כולסטרול 9.0 מ״ג 107.5 מ״ג
    סידן 8.5 מ״ג 101.9 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 43.6 מ״ג 523.3 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    104
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 103.5 קק״ל 1241.5 קק״ל
    פחמימות 3.8 גרם 46.0 גרם
    שומן 9.4 גרם 113.3 גרם
    נתרן 1.3 מ״ג 15.1 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 13.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 8.5 גרם
    שומן רווי 2.5 גרם 30.5 גרם
    כולסטרול 9.0 מ״ג 107.5 מ״ג
    סידן 8.5 מ״ג 101.9 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 43.6 מ״ג 523.3 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קישוט


אופן הכנה

  1. ממיסים בקערה במיקרו את הזפירו חלב והחמאה בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה, מוסיפים פנימה את שאר המצרכים ומערבבים לתערובת אחידה אך גושית.

    תערובת אחידה אך גושית. צילום: שירן מתתיהו
    תערובת אחידה אך גושית. צילום: שירן מתתיהו

  2. מעבירים את התערובת לתבניות סיליקון אישיות (איזה תבנית שתרצו, אני השתמשתי במיני מלבנים) ומכניסים למקפיא לרבע שעה.

    מעבירים לתבנית סיליקון לרבע שעה. צילום: שירן מתתיהו
    מעבירים לתבנית סיליקון לרבע שעה. צילום: שירן מתתיהו

  3. בינתיים ממיסים זפירו לבן במיקרו בקערה קטנה, מוסיפים את השמן, מערבבים לאיחוד ומניחים בצד
  4. ממיסים במיקרו זפירו חלב ומעבירים לשקית זילוף, עושים חור קטן ומזלפים פסים על הזפירו הלבן שבקערה.

    ממיסים זפירו לבן ויוצרים פסים עליו עם זפירו חלב. צילום שירן מתתיהו
    ממיסים זפירו לבן ויוצרים פסים עליו עם זפירו חלב. צילום שירן מתתיהו

  5. מחלצים את החטיפים, טובלים כל חטיף בתנועה סיבובית לתוך קערת הזפירו הלבן עם פסי הזפירו חלב, מניחים על נייר אפייה ומכניסים למקרר להתקשות.

    טובלים כל חטיף בקערה בתנועה סיבובית. צילום: שירן מתתיהו
    טובלים כל חטיף בקערה בתנועה סיבובית. צילום: שירן מתתיהו

  6. שומרים בקופסה אטומה במקרר עד שבועיים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שומעים את הביס עד לכאן! חטיפי קראנץ’ מושלמים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (9)

Avatar

    Avatar
    אתי

    האם אפשר להשתמש במחית פררו במקום האגוזים והלואקר?

    Avatar
    אורית ברוכי

    ניתן להחליף שוקולד זה בשוקולד אחר?אם כן, האם צריך לטמפרר את השוקולד לפני?

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

תגיות