שחיתות שלא מהעולם הזה: קורנפלקס צ’ורוס בקערת שוקולד
קבלו קורנפלקס בגרסה הכי מושחתת שיש: קורנפלקס צ'ורוס ברוטב צ'וקולטה. כן כן, צ'ורוס קטנטנים בתוך קערה של רוטב שוקולד - כואב כמה שזה טעים!
קבלו קורנפלקס בגרסה הכי מושחתת שיש: קורנפלקס צ'ורוס ברוטב צ'וקולטה. כן כן, צ'ורוס קטנטנים בתוך קערה של רוטב שוקולד - כואב כמה שזה טעים!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3572.5 קק״ל 7145.0 קק״לפחמימות 170.3 גרם 340.7 גרםשומן 309.0 גרם 617.9 גרםנתרן 287.0 מ״ג 574.0 מ״גחלבון 32.9 גרם 65.9 גרםסיבים תזונתיים 6.2 גרם 12.3 גרםשומן רווי 78.2 גרם 156.3 גרםכולסטרול 417.5 מ״ג 834.9 מ״גסידן 268.1 מ״ג 536.2 מ״גברזל 4.6 מ״ג 9.2 מ״גאשלגן 605.1 מ״ג 1210.2 מ״גאבץ 4.1 מ״ג 8.3 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות3573
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3572.5 קק״ל 7145.0 קק״לפחמימות 170.3 גרם 340.7 גרםשומן 309.0 גרם 617.9 גרםנתרן 287.0 מ״ג 574.0 מ״גחלבון 32.9 גרם 65.9 גרםסיבים תזונתיים 6.2 גרם 12.3 גרםשומן רווי 78.2 גרם 156.3 גרםכולסטרול 417.5 מ״ג 834.9 מ״גסידן 268.1 מ״ג 536.2 מ״גברזל 4.6 מ״ג 9.2 מ״גאשלגן 605.1 מ״ג 1210.2 מ״גאבץ 4.1 מ״ג 8.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 3573 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
קורנפלקס צ'ורוס
טיגון
-
2 כוסות שמן קנולהלטיגון עמוק
ציפוי
-
3 כפות סוכר לבן
-
1 כפית קינמון טחון
צ'וקולטה
-
120 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה יטבתה 32%
-
220 גרם שוקולד חלב
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: שמים בסיר קטן את החמאה, השמנת לבישול, המים והסוכר ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים את הקמח ומערבבים במהירות בעזרת כף עץ עד קבלת בצק אחיד.
- מעבירים את הבצק לקערת המיקסר עם וו גיטרה ומפעילים על מהירות נמוכה במשך כ-5 דקות, או עד שהבצק מתחיל להתקרר.
- מוסיפים תוך כדי את הביצים, ב-2 סבבים, ומעבדים עד שהבצק הופך אחיד, גמיש ולא נוזלי.
- בשלב זה מוסיפים את המלח ומערבבים במשך כ-2 דקות עד להטמעה.
- מעבירים את בלילת הבצק לשקית זילוף או לשקית סנדוויץ’ עם צנתר כוכב.
- מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק.
- מכינים בקערה קטנה תערובת של סוכר וקינמון יחד.
- מזלפים לתוך הסיר חתיכות קטנות של בצק באורך של 2-3 ס”מ וכל פעם גוזרים את הבצק עם מספריים.
- מטגנים עד שהבצק משחים, עושים זאת בכמה סבבים.
- מוציאים בעזרת כף מחוררת לקערה קטנה ממתכת ומיד מעבירים לקערת הסוכר והקינמון.
- מנערים את קערת הסוכר כך שהצ’ורוס יצופה מכל הצדדים.
- מכינים את הצ’וקולטה: קוצצים את שוקולד החלב ושמים בקערה.
- מרתיחים את השמנת בסיר קטן ושופכים את השמנת הרותחת על השוקולד הקצוץ.
- ממתינים כדקה ומערבבים היטב עד שנוצרת הצ’וקולטה.
- מגישים את הקורנפלקס צ’ורוס בתוך קערה עם הצ’וקולטה.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: שמים בסיר קטן את החמאה, השמנת לבישול, המים והסוכר ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים את הקמח ומערבבים במהירות בעזרת כף עץ עד קבלת בצק אחיד.
- מעבירים את הבצק לקערת המיקסר עם וו גיטרה ומפעילים על מהירות נמוכה במשך כ-5 דקות, או עד שהבצק מתחיל להתקרר.
- מוסיפים תוך כדי את הביצים, ב-2 סבבים, ומעבדים עד שהבצק הופך אחיד, גמיש ולא נוזלי.
- בשלב זה מוסיפים את המלח ומערבבים במשך כ-2 דקות עד להטמעה.
- מעבירים את בלילת הבצק לשקית זילוף או לשקית סנדוויץ’ עם צנתר כוכב.
- מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק.
- מכינים בקערה קטנה תערובת של סוכר וקינמון יחד.
- מזלפים לתוך הסיר חתיכות קטנות של בצק באורך של 2-3 ס”מ וכל פעם גוזרים את הבצק עם מספריים.
- מטגנים עד שהבצק משחים, עושים זאת בכמה סבבים.
- מוציאים בעזרת כף מחוררת לקערה קטנה ממתכת ומיד מעבירים לקערת הסוכר והקינמון.
- מנערים את קערת הסוכר כך שהצ’ורוס יצופה מכל הצדדים.
- מכינים את הצ’וקולטה: קוצצים את שוקולד החלב ושמים בקערה.
- מרתיחים את השמנת בסיר קטן ושופכים את השמנת הרותחת על השוקולד הקצוץ.
- ממתינים כדקה ומערבבים היטב עד שנוצרת הצ’וקולטה.
- מגישים את הקורנפלקס צ’ורוס בתוך קערה עם הצ’וקולטה.
בשיתוף עם יטבתה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן