שחיתות שלא מהעולם הזה: קורנפלקס צ’ורוס בקערת שוקולד

קבלו קורנפלקס בגרסה הכי מושחתת שיש: קורנפלקס צ'ורוס ברוטב צ'וקולטה. כן כן, צ'ורוס קטנטנים בתוך קערה של רוטב שוקולד - כואב כמה שזה טעים!
קבלו קורנפלקס בגרסה הכי מושחתת שיש: קורנפלקס צ'ורוס ברוטב צ'וקולטה. כן כן, צ'ורוס קטנטנים בתוך קערה של רוטב שוקולד - כואב כמה שזה טעים!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    3573
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3572.5 קק״ל 7145.0 קק״ל
    פחמימות 170.3 גרם 340.7 גרם
    שומן 309.0 גרם 617.9 גרם
    נתרן 287.0 מ״ג 574.0 מ״ג
    חלבון 32.9 גרם 65.9 גרם
    סיבים תזונתיים 6.2 גרם 12.3 גרם
    שומן רווי 78.2 גרם 156.3 גרם
    כולסטרול 417.5 מ״ג 834.9 מ״ג
    סידן 268.1 מ״ג 536.2 מ״ג
    ברזל 4.6 מ״ג 9.2 מ״ג
    אשלגן 605.1 מ״ג 1210.2 מ״ג
    אבץ 4.1 מ״ג 8.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    3573
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3572.5 קק״ל 7145.0 קק״ל
    פחמימות 170.3 גרם 340.7 גרם
    שומן 309.0 גרם 617.9 גרם
    נתרן 287.0 מ״ג 574.0 מ״ג
    חלבון 32.9 גרם 65.9 גרם
    סיבים תזונתיים 6.2 גרם 12.3 גרם
    שומן רווי 78.2 גרם 156.3 גרם
    כולסטרול 417.5 מ״ג 834.9 מ״ג
    סידן 268.1 מ״ג 536.2 מ״ג
    ברזל 4.6 מ״ג 9.2 מ״ג
    אשלגן 605.1 מ״ג 1210.2 מ״ג
    אבץ 4.1 מ״ג 8.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחי שוקולד
מערכת Foody
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קורנפלקס צ'ורוס

טיגון

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: שמים בסיר קטן את החמאה, השמנת לבישול, המים והסוכר ומביאים לרתיחה.
  2. מוסיפים את הקמח ומערבבים במהירות בעזרת כף עץ עד קבלת בצק אחיד.
  3. מעבירים את הבצק לקערת המיקסר עם וו גיטרה ומפעילים על מהירות נמוכה במשך כ-5 דקות, או עד שהבצק מתחיל להתקרר.
  4. מוסיפים תוך כדי את הביצים, ב-2 סבבים, ומעבדים עד שהבצק הופך אחיד, גמיש ולא נוזלי.
  5. בשלב זה מוסיפים את המלח ומערבבים במשך כ-2 דקות עד להטמעה.
  6. מעבירים את בלילת הבצק לשקית זילוף או לשקית סנדוויץ’ עם צנתר כוכב.
  7. מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק.
  8. מכינים בקערה קטנה תערובת של סוכר וקינמון יחד.
  9. מזלפים לתוך הסיר חתיכות קטנות של בצק באורך של 2-3 ס”מ וכל פעם גוזרים את הבצק עם מספריים.
  10. מטגנים עד שהבצק משחים, עושים זאת בכמה סבבים.

    קורנפלקס צ'ורוס ברוטב צ'וקולטה1
    מכניסים את הצ’ורוס לתוך הצ’וקולטה. צילום: שי נייבורג, סטיילינג קולינרי: נעמה רן

  11. מוציאים בעזרת כף מחוררת לקערה קטנה ממתכת ומיד מעבירים לקערת הסוכר והקינמון.
  12. מנערים את קערת הסוכר כך שהצ’ורוס יצופה מכל הצדדים.
  13. מכינים את הצ’וקולטה: קוצצים את שוקולד החלב ושמים בקערה.
  14. מרתיחים את השמנת בסיר קטן ושופכים את השמנת הרותחת על השוקולד הקצוץ.
  15. ממתינים כדקה ומערבבים היטב עד שנוצרת הצ’וקולטה.
  16. מגישים את הקורנפלקס צ’ורוס בתוך קערה עם הצ’וקולטה.

    קורנפלקס צ'ורוס ברוטב צ'וקולטה2
    שחיתות זה כאן! צילום: שי נייבורג, סטיילינג קולינרי: נעמה רן


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שחיתות שלא מהעולם הזה: קורנפלקס צ’ורוס בקערת שוקולד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות