שטרודל תפוחים שתמיד מצליח

תמיד רציתם להכין שטרודל בבית וחששתם? אין סיבה! משה שגב מלמד איך מכינים שטרודל תפוחים בקלי קלות. משתמשים בבצק פילו מוכן ומגישים עם גלידת וניל
תמיד רציתם להכין שטרודל בבית וחששתם? אין סיבה! משה שגב מלמד איך מכינים שטרודל תפוחים בקלי קלות. משתמשים בבצק פילו מוכן ומגישים עם גלידת וניל
  • משה שגב
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    1236
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1236.3 קק״ל 1236.3 קק״ל
    פחמימות 214.5 גרם 214.5 גרם
    שומן 22.4 גרם 22.4 גרם
    נתרן 346.3 מ״ג 346.3 מ״ג
    חלבון 13.4 גרם 13.4 גרם
    סיבים תזונתיים 27.5 גרם 27.5 גרם
    שומן רווי 6.9 גרם 6.9 גרם
    כולסטרול 295.4 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 124.7 מ״ג 124.7 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 1391.3 מ״ג 1391.3 מ״ג
    אבץ 117.5 מ״ג 117.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    1236
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1236.3 קק״ל 1236.3 קק״ל
    פחמימות 214.5 גרם 214.5 גרם
    שומן 22.4 גרם 22.4 גרם
    נתרן 346.3 מ״ג 346.3 מ״ג
    חלבון 13.4 גרם 13.4 גרם
    סיבים תזונתיים 27.5 גרם 27.5 גרם
    שומן רווי 6.9 גרם 6.9 גרם
    כולסטרול 295.4 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 124.7 מ״ג 124.7 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 1391.3 מ״ג 1391.3 מ״ג
    אבץ 117.5 מ״ג 117.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות תפוחים
משה שגב
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
  2. מרדדים את הבצק מעט וחותכים מלבן בגודל דף A4.
  3. חותכים את התפוחים לקוביות קטנות.
  4. מניחים בסיר קטן רסק תפוחים וקורנפלור, מערבבים ומביאים לרתיחה. ברגע שהרסק מסמיך, מכבים את האש ומוסיפים את הסוכר, התבלינים וקוביות התפוחים. מערבבים, טועמים ומוסיפים מעט סוכר במידה וחסר. מקררים לחלוטין לפני שמתחילים לעבוד עם הבצק.
  5. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  6. מניחים את מלבן הבצק על משטח העבודה ובמרכזו מניחים שביל ארוך של מלית התפוחים. מברישים את הצדדים הריקים של הבצק בביצה טרופה ומגלגלים לגליל.
  7. מעבירים את השטרודל לתבנית האפייה ואופים 30 דקות, או עד שהבצק תופח ומזהיב.
  8. מפזרים את אבקת הסוכר ומגישים.

הערות

  • רצוי להגיש את השטרודל עם גלידת וניל פרווה
  • אפשר להגיש את השטרודל עם תותים טריים

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שטרודל תפוחים שתמיד מצליח

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות