שיפודי טלה עם מניפות תפוחי אדמה

רוצים להפתיע את כל האורחים בעל האש הבא שלכם? ישראל אהרוני מלמד איך מכינים שיפודי טלה עסיסיים במשרה לימוני עם תפוחי אדמה קריספיים וזהובים בצורת מניפה
רוצים להפתיע את כל האורחים בעל האש הבא שלכם? ישראל אהרוני מלמד איך מכינים שיפודי טלה עסיסיים במשרה לימוני עם תפוחי אדמה קריספיים וזהובים בצורת מניפה
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    279
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 278.6 קק״ל 5572.3 קק״ל
    פחמימות 23.6 גרם 472.0 גרם
    שומן 14.6 גרם 291.1 גרם
    נתרן 284.1 מ״ג 5681.7 מ״ג
    חלבון 11.4 גרם 228.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 7.5 גרם
    שומן רווי 4.5 גרם 90.8 גרם
    כולסטרול 34.5 מ״ג 690.0 מ״ג
    סידן 9.7 מ״ג 194.1 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 20.7 מ״ג
    אשלגן 166.1 מ״ג 3321.5 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 34.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    279
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 278.6 קק״ל 5572.3 קק״ל
    פחמימות 23.6 גרם 472.0 גרם
    שומן 14.6 גרם 291.1 גרם
    נתרן 284.1 מ״ג 5681.7 מ״ג
    חלבון 11.4 גרם 228.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 7.5 גרם
    שומן רווי 4.5 גרם 90.8 גרם
    כולסטרול 34.5 מ״ג 690.0 מ״ג
    סידן 9.7 מ״ג 194.1 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 20.7 מ״ג
    אשלגן 166.1 מ״ג 3321.5 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 34.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מניפות תפוחי אדמה


אופן הכנה

  1. חותכים את שוק הטלה לקוביות בגודל 1 ס”מ. חוצים את עגבניות השרי ואת בצלי השאלוט.
  2. מכינים את המשרה: קוצצים דק את שיני השום ואת עשבי התיבול ומערבבים את כל מצרכי המשרה בקערה אחת.
  3. מוסיפים למשרה את הבשר, העגבניות והשאלוט ומשרים שעה.
  4. מכינים את תפוחי האדמה: פורסים את תפוחי האדמה לרוחבם, אבל לא עד הסוף, כך שנוצרת דוגמת מניפה.
  5. מתבלים את תפוחי האדמה בשמן זית, מלח ופלפל שחור. נועצים בתוך כל תפוח אדמה 2 עלי דפנה.
  6. צולים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כשעה.
  7. בתום ההשרייה משפדים את הבשר, העגבניות והשאלוט על שיפודים.
  8. משמנים מחבת פסים במעט תרסיס שמן זית וצולים את השיפודים במשך 2 דקות משני צדיהם. אפשר גם לצלות את השיפודים במנגל.
  9. מגישים את השיפודים לצד תפוחי האדמה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שיפודי טלה עם מניפות תפוחי אדמה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות