שיפודי סינטה, פלפלים ובצל עם מלח פטריות פורצ’יני

שיפודי סינטה עסיסיים, צלויים על הפלאנצ'ה עם פלפלים ובצל וכדי לשדרג לטעמים שלא הכרתם: תוספת של מלח שמכינים לבד מפטריות פורצ'יני מיובשות
שיפודי סינטה עסיסיים, צלויים על הפלאנצ'ה עם פלפלים ובצל וכדי לשדרג לטעמים שלא הכרתם: תוספת של מלח שמכינים לבד מפטריות פורצ'יני מיובשות
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    212
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 211.9 קק״ל 1271.6 קק״ל
    פחמימות 6.5 גרם 38.9 גרם
    שומן 5.1 גרם 30.7 גרם
    נתרן 1366.4 מ״ג 8198.2 מ״ג
    חלבון 31.9 גרם 191.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 11.8 גרם
    שומן רווי 1.0 גרם 6.0 גרם
    כולסטרול 8.0 מ״ג 48.0 מ״ג
    סידן 28.5 מ״ג 171.2 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 7.1 מ״ג
    אשלגן 324.6 מ״ג 1947.8 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    212
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 211.9 קק״ל 1271.6 קק״ל
    פחמימות 6.5 גרם 38.9 גרם
    שומן 5.1 גרם 30.7 גרם
    נתרן 1366.4 מ״ג 8198.2 מ״ג
    חלבון 31.9 גרם 191.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 11.8 גרם
    שומן רווי 1.0 גרם 6.0 גרם
    כולסטרול 8.0 מ״ג 48.0 מ״ג
    סידן 28.5 מ״ג 171.2 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 7.1 מ״ג
    אשלגן 324.6 מ״ג 1947.8 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

מלח פורצ'יני


אופן הכנה

  1. מוצאים את הבשר כשעה לפני ההכנה, חותכים לקוביות בגודל 4 ס”מ.
  2. חותכים פלפל לקוביות בגודל 4 ס”מ. חותכים בצל לרבעים ומפרידים לעלים.
  3. בינתיים מכינים את מלח הפורצ’יני: מרסקים במעבד מזון פטריות מיובשות, עד לקבלת אבקה. מוסיפים מלח גס ומערבבים. שומרים בצנצנת אטומה עד חודש.
  4. נועצים בכל שיפוד שתי קוביות בשר, פלפל ובצל לסירוגין. מפזרים מלח פורצ’יני בנדיבות.
  5. מחממים פלנצ’ה על אש גבוהה, משמנים במעט תרסיס שמן וצולים את השיפודים 3-2 דקות מכל צד, עד שעשויים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שיפודי סינטה, פלפלים ובצל עם מלח פטריות פורצ’יני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות