סנו רקע

שניצל בגרסה של בריאות: שניצל ירקות מברוקולי ובטטה

עומר ותמרה מביאים לכם מתכון לגרסה צמחונית ואפויה לשניצל טעים ונימוח של ברוקולי ובטטה בכמה דקות הכנה ותוספת של יוגורט מרענן בצד
עומר ותמרה מביאים לכם מתכון לגרסה צמחונית ואפויה לשניצל טעים ונימוח של ברוקולי ובטטה בכמה דקות הכנה ותוספת של יוגורט מרענן בצד
  • תמרה אהרוני ועומר מילר
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה שעה
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    351
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 350.7 קק״ל 2104.0 קק״ל
    פחמימות 37.8 גרם 226.5 גרם
    שומן 11.9 גרם 71.7 גרם
    נתרן 1150.8 מ״ג 6905.0 מ״ג
    חלבון 17.6 גרם 105.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 12.9 גרם
    שומן רווי 2.9 גרם 17.6 גרם
    כולסטרול 104.5 מ״ג 626.8 מ״ג
    סידן 73.3 מ״ג 439.8 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 5.8 מ״ג
    אשלגן 212.9 מ״ג 1277.4 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 4.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה שעה
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    351
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 350.7 קק״ל 2104.0 קק״ל
    פחמימות 37.8 גרם 226.5 גרם
    שומן 11.9 גרם 71.7 גרם
    נתרן 1150.8 מ״ג 6905.0 מ״ג
    חלבון 17.6 גרם 105.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 12.9 גרם
    שומן רווי 2.9 גרם 17.6 גרם
    כולסטרול 104.5 מ״ג 626.8 מ״ג
    סידן 73.3 מ״ג 439.8 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 5.8 מ״ג
    אשלגן 212.9 מ״ג 1277.4 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 4.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות. עוטפים את הבטטה בסנו סושי - רדיד אלומיניום, אופים את הבטטה כ-40-50 דקות עד שהיא מתרככת.
  2. מנמיכים את התנור לחום של 180 מעלות, קולפים את הקליפה של הבטטה ומעבירים את הבטטה ללא הקליפה לקערה ובעזרת כף מועכים אותה לפירה (היא רכה מספיק).
  3. בסיר גדול עם הרבה מים רותחים וקצת מלח חולטים את פרחי הברוקולי כ-10 דקות עד שהם מתרככים, מסננים את הברוקולי ומוסיפים לקערה עם הבטטות.
  4. מוסיפים את יתרת המרכיבים ומערבבים היטב לתערובת אחידה.
  5. מרפדים תבנית בסנו סושי - נייר אפייה טבעי, בידיים משומנות במעט שמן זית יוצרים קציצות שמנמנות אך פחוסות, מצפים את הקציצות בפירורי לחם מכל הכיוונים ומעבירים לתבנית המרופדת מזלפים מעל הכול מעט שמן זית ואופים כ-30 דק עד שהשניצלונים זהובים.
  6. מגישים עם יוגורט.

    שניצל ברוקולי ובטטה. צילום: שניר גוואטה
    שניצל ברוקולי ובטטה. צילום: שניר גוואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שניצל בגרסה של בריאות: שניצל ירקות מברוקולי ובטטה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (16)

Avatar

    Avatar
    אפרת

    יש אפשרות להחליף את ירק העירית לירק אחר?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להחליף את העירית בכל עשב תיבול אחר, כמו: כוסברה, פטרוזיליה וכו’.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות