שניצל דג מושלם ועסיסי!

ארוחה קלילה ומזינה - שניצל דג קריספי בציפוי מגניב של קורנפלקס ופירורי לחם, לצד סלט מרענן ממלפפון, קולורבי ורוקט
ארוחה קלילה ומזינה - שניצל דג קריספי בציפוי מגניב של קורנפלקס ופירורי לחם, לצד סלט מרענן ממלפפון, קולורבי ורוקט
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    463
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 463.4 קק״ל 1853.8 קק״ל
    פחמימות 33.0 גרם 132.2 גרם
    שומן 10.8 גרם 43.3 גרם
    נתרן 1545.6 מ״ג 6182.6 מ״ג
    חלבון 167.6 גרם 670.3 גרם
    סיבים תזונתיים 6.3 גרם 25.2 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 5.6 גרם
    כולסטרול 122.6 מ״ג 490.2 מ״ג
    סידן 145.0 מ״ג 580.0 מ״ג
    ברזל 4.3 מ״ג 17.1 מ״ג
    אשלגן 1800.4 מ״ג 7201.5 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 7.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    463
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 463.4 קק״ל 1853.8 קק״ל
    פחמימות 33.0 גרם 132.2 גרם
    שומן 10.8 גרם 43.3 גרם
    נתרן 1545.6 מ״ג 6182.6 מ״ג
    חלבון 167.6 גרם 670.3 גרם
    סיבים תזונתיים 6.3 גרם 25.2 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 5.6 גרם
    כולסטרול 122.6 מ״ג 490.2 מ״ג
    סידן 145.0 מ״ג 580.0 מ״ג
    ברזל 4.3 מ״ג 17.1 מ״ג
    אשלגן 1800.4 מ״ג 7201.5 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 7.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

שניצל דג

סלט


אופן הכנה

  1. משרים את נתחי הדג עם סויה, גרידת לימון, אורגנו ומלח. מערבבים היטב כדי שהדגים יעטפו מכל הצדדים ויקבלו מעטפת טובה של כל הטעמים.
    משרים את נתחי הברמונדי עם סויה, גירדת לימון, אורגנו ומלח. צילום: שניר גואטה
    משרים את נתחי הדג עם סויה, גרידת לימון, אורגנו ומלח. צילום: שניר גואטה

    מערבבים היטב כדי שהדגים יקבלו מעטפת של כל הטעמים. צילום: שניר גואטה
    מערבבים היטב כדי שהדגים יקבלו מעטפת של כל הטעמים. צילום: שניר גואטה

  2. בזמן שהדג בהשרייה נכין את הבלילה לציפוי ואת הציפוי עצמו.
  3. מכינים את הבלילה: מערבבים את הקמח עם הסודה עד שנוצרת בלילה לא מאוד דלילה אבל גם לא סמיכה מידי, היא צריכה לעטוף את הדג אבל לא להכביד עליו.

    מערבבים את הקמח עם הסודה. צילום: שניר גואטה
    מערבבים את הקמח עם הסודה. צילום: שניר גואטה

  4. מכינים את הציפוי: מערבבים בקערה נפרדת את פירורי הלחם והקורנפלקס ומעט מועכים עם הידיים, לא למעוך הרבה מידי שהקורנפלקס לא יהיה אבקתי מידי.
  5. מחמים סיר עם שמן (לטיגון עמוק) ומתחילים לצפות את כל השניצלים: קודם טובלים בבלילה,חשוב לתת לעודפי הבלילה לרדת מהדג כדי שלא יהיה ציפוי עבה מידי, ואחר כך טובלים בקערה עם הציפוי.

    טובלים בבלילה ולאחר מכן בציפוי קמח ופירורי לחם. צילום: שניר גואטה
    טובלים בבלילה ולאחר מכן בציפוי קמח ופירורי לחם. צילום: שניר גואטה

  6. מטגנים את השניצלים עד להזהבה ומניחים על נייר סופג על מנת לספוג את עודפי השמן.

    מטגנים עד להזהבה. צילום: שניר גואטה
    מטגנים עד להזהבה. צילום: שניר גואטה

  7. את כל מרכיבי הסלט מערבבים בקערה ומגישים לצד השניצל.

    מערבבים בקערה את מרכיבי הסלט ומגישים לצד השניצל. צילום: שניר גואטה
    מערבבים בקערה את מרכיבי הסלט ומגישים לצד השניצל. צילום: שניר גואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שניצל דג מושלם ועסיסי!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    אור

    ואוו ואוו ואוו! פשוט מתכון מעולה טעם מדהים

    Avatar
    דיקלה פוקס

    ואו יצא ממש טעים! שומר את המתכון

    Avatar
    שולה

    אחלה רעיון לערב חג. הולכת להכין מחר..

קטגוריות

אביזרים

טכניקות