שקשוקה ירוקה
מחפשים כיצד לגוון את ארוחת הערב או הבוקר שלכם אבל עדיין לשמור על תפריט בריא ומאוזן? חלי ממן מכינה שקשוקה ירוקה, עשירה בעלים ירוקים וקלה להכנה
מחפשים כיצד לגוון את ארוחת הערב או הבוקר שלכם אבל עדיין לשמור על תפריט בריא ומאוזן? חלי ממן מכינה שקשוקה ירוקה, עשירה בעלים ירוקים וקלה להכנה
- חלי ממן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 175.0 קק״ל 699.9 קק״לפחמימות 12.4 גרם 49.7 גרםשומן 10.5 גרם 42.2 גרםנתרן 596.1 מ״ג 2384.6 מ״גחלבון 10.8 גרם 43.0 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 5.8 גרםשומן רווי 2.2 גרם 8.8 גרםכולסטרול 295.4 מ״ג 1181.6 מ״גסידן 81.0 מ״ג 324.0 מ״גברזל 2.2 מ״ג 8.6 מ״גאשלגן 260.2 מ״ג 1040.8 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.0 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות175
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 175.0 קק״ל 699.9 קק״לפחמימות 12.4 גרם 49.7 גרםשומן 10.5 גרם 42.2 גרםנתרן 596.1 מ״ג 2384.6 מ״גחלבון 10.8 גרם 43.0 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 5.8 גרםשומן רווי 2.2 גרם 8.8 גרםכולסטרול 295.4 מ״ג 1181.6 מ״גסידן 81.0 מ״ג 324.0 מ״גברזל 2.2 מ״ג 8.6 מ״גאשלגן 260.2 מ״ג 1040.8 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 175 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 בצל בינוניחתוך לרצועות
-
3 שיני שוםקצוצות גס
-
1 כרישה בינוניתרק החלק הלבן, חתוכה לפרוסות דקות
-
1 צרור עלי מנגולדקצוצים גס (ללא החלק הלבן)
-
1 צרור עלי תרדקצוץ
-
2 גבעולי בצל ירוקקצוצים גס
-
4 ביצים Lאו יותר
-
1/2קופסה או 125 גרם גבינה בולגרית 5%מעודנת
-
1 כפית שמן קנולה
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מחממים כפית שמן במחבת, מוסיפים בצל, כרשה ושום ומאדים עד לריכוך.
- מפזרים מעל את המנגולד, תרד ובצל הירוק ומערבבים תוך כדי בישול כ-6 דקות עד לצמצום הנוזלים.
- מפזרים מעל את הגבינה ומתבלים במלח ופלפל.
- מוסיפים את הביצים באופן שווה על הירקות, מכסים את המחבת ומבשלים כ-5-10 דקות (לפי מידת העשייה הרצויה של הביצים).
תחליף ל-1.5 מנת חלבון חלבי
אופן הכנה
- מחממים כפית שמן במחבת, מוסיפים בצל, כרשה ושום ומאדים עד לריכוך.
- מפזרים מעל את המנגולד, תרד ובצל הירוק ומערבבים תוך כדי בישול כ-6 דקות עד לצמצום הנוזלים.
- מפזרים מעל את הגבינה ומתבלים במלח ופלפל.
- מוסיפים את הביצים באופן שווה על הירקות, מכסים את המחבת ומבשלים כ-5-10 דקות (לפי מידת העשייה הרצויה של הביצים).
תחליף ל-1.5 מנת חלבון חלבי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
אפשר להשתמש עם תרד קפוא?
כן.
תודה על המתכון, נראה נהדר. יש לי שאלה: