חטיפי גלידה טבעונית – תענוג קפוא אמיתי

חטיפי גלידה טבעונית שלא תפסיקו לנשנש. מילוי קרמי וקפוא בציפוי שני שוקולדים. בוסט מתוק של אנרגיה ובגודל של הביס המושלם!
חטיפי גלידה טבעונית שלא תפסיקו לנשנש. מילוי קרמי וקפוא בציפוי שני שוקולדים. בוסט מתוק של אנרגיה ובגודל של הביס המושלם!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 8 שעות
  • קלוריות
    139
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 138.9 קק״ל 2777.5 קק״ל
    פחמימות 14.9 גרם 297.4 גרם
    שומן 8.2 גרם 164.6 גרם
    נתרן 6.2 מ״ג 124.6 מ״ג
    חלבון 1.5 גרם 29.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 32.1 גרם
    שומן רווי 5.3 גרם 105.9 גרם
    כולסטרול 1.0 מ״ג 20.0 מ״ג
    סידן 19.4 מ״ג 388.6 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 27.7 מ״ג
    אשלגן 133.1 מ״ג 2662.6 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 12.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 8 שעות
  • קלוריות
    139
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 138.9 קק״ל 2777.5 קק״ל
    פחמימות 14.9 גרם 297.4 גרם
    שומן 8.2 גרם 164.6 גרם
    נתרן 6.2 מ״ג 124.6 מ״ג
    חלבון 1.5 גרם 29.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 32.1 גרם
    שומן רווי 5.3 גרם 105.9 גרם
    כולסטרול 1.0 מ״ג 20.0 מ״ג
    סידן 19.4 מ״ג 388.6 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 27.7 מ״ג
    אשלגן 133.1 מ״ג 2662.6 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 12.1 מ״ג
    סגור

הם טבעוניים, יפהפיים ורק נראים כאילו נקנו בחנות. מתכון קליל ומהיר להכנת חטיפי גלידה טבעונית מקושטים ומושקעים שיעשו רושם על האורחים שלכם ויגרפו מחמאות!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי


אופן הכנה

  1. ממיסים במיקרוגל את השוקולד ומוסיפים לו את השמן לקבלת תערובת אחידה ומבריקה.
  2. מוזגים את שמנת הסויה לקערת מיקסר, מוסיפים את אבקת הפודינג ומקציפים לתערובת אוורירית.
  3. מוזגים את השוקולד המומס לשמנת המוקצפת ומערבבים בעזרת מטרפה.
  4. יוצקים לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה.
  5. מקפיאים במשך שמונה שעות ועדיף למשך לילה.
  6. מכינים את הציפוי: ממיסים יחד במיקרוגל שוקולד מריר וחמאת קקאו.
  7. מחלצים את מלבן התערובת הקפואה מתבנית האינגליש קייק.
  8. בעזרת סכין שהשרנו לחימום במים רותחים, חותכים את המלבן לקוביות שוות, כמו כן, בין חיתוך לחיתוך ננגב את הסכין בנייר סופג ונוודא שהיא חמימה ויבשה.
  9. בעזרת קיסם טובלים כל חטיף גלידה טבעונית בציפוי השוקולד.
  10. ממיסים במיקרוגל את השוקולד הלבן ובעזרת כפית מזלפים מעל חטיפי הגלידה הטבעונית לקישוט.

    חטיפי גלידה טבעונית
    חטיפי גלידה טבעונית. צילום: נמרוד סונדרס. סטיילינג: ענת לובל.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חטיפי גלידה טבעונית – תענוג קפוא אמיתי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    קארין זיו

    אכין לבני ביתי הטבעוניים

קטגוריות

אביזרים

טכניקות