סנו רקע

תפוחי אדמה אפויים בפסטו: הסוד הוא בפשטות!

מנה שהיא פשוט תענוג ומלאה שהסוד שלה הוא בפשטות - תפוחי אדמה אפויים עם רוטב פסטו מרענן, שמקליל את המנה. חכו רגע לפני שאתם מתנפלים!
מנה שהיא פשוט תענוג ומלאה שהסוד שלה הוא בפשטות - תפוחי אדמה אפויים עם רוטב פסטו מרענן, שמקליל את המנה. חכו רגע לפני שאתם מתנפלים!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    369
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 368.5 קק״ל 1474.1 קק״ל
    פחמימות 35.5 גרם 141.9 גרם
    שומן 25.6 גרם 102.3 גרם
    נתרן 458.7 מ״ג 1834.9 מ״ג
    חלבון 8.4 גרם 33.4 גרם
    סיבים תזונתיים 4.7 גרם 18.9 גרם
    שומן רווי 2.7 גרם 10.7 גרם
    כולסטרול 2.4 מ״ג 9.8 מ״ג
    סידן 164.6 מ״ג 658.3 מ״ג
    ברזל 3.5 מ״ג 13.8 מ״ג
    אשלגן 854.7 מ״ג 3418.8 מ״ג
    אבץ 2.1 מ״ג 8.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    369
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 368.5 קק״ל 1474.1 קק״ל
    פחמימות 35.5 גרם 141.9 גרם
    שומן 25.6 גרם 102.3 גרם
    נתרן 458.7 מ״ג 1834.9 מ״ג
    חלבון 8.4 גרם 33.4 גרם
    סיבים תזונתיים 4.7 גרם 18.9 גרם
    שומן רווי 2.7 גרם 10.7 גרם
    כולסטרול 2.4 מ״ג 9.8 מ״ג
    סידן 164.6 מ״ג 658.3 מ״ג
    ברזל 3.5 מ״ג 13.8 מ״ג
    אשלגן 854.7 מ״ג 3418.8 מ״ג
    אבץ 2.1 מ״ג 8.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מכניסים את תפוחי אדמה לסיר גדול עם שפע מים ומבשלים במשך כ-20 דקות עד שהם מתחילים להתרכך. מסננים.
  2. מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
  3. מרפדים את התבנית בסנו סושי- נייר אפייה טבעי.
  4. מעבירים את תפוחי האדמה לתבנית ולוחצים עליהם עם כף יד או תחתית כוס כדי למעוך אותם.
  5. מזלפים שמן זית, מתבלים במלח ובפלפל ואופים במשך כ-25 דקות עד שהם מזהיבים יפה.
  6. בינתיים מכינים את הפסטו: מייבשים את עלי הבזיליקום בעזרת סנו סושי - רב מגבת ג’מבו.
  7. מכניסים את הבזיליקום לקערת בלנדר, מוסיפים את שיני השום, הצנוברים (או אגוזי המלך), הלימון והפרמז’ן, ווטוחנים לתערובת דקה.
  8. מדי פעם עוצרים את פעולת הבלנדר ומורידים עת העלים מהדפנות פנימה.
  9. כעת מוסיפים שמן זית, מלח ופלפל וטוחנים שוב לרוטב פסטו אחיד וחלק.
  10. מגישים את תפוחי האדמה הקריספיים בצלחת הגשה ושופכים את הפסטו מעל.

    תפוחי אדמה אפויים עם פסטו 9999
    תפוחי אדמה אפויים עם פסטו, כמה שזה טעים!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תפוחי אדמה אפויים בפסטו: הסוד הוא בפשטות!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות