תפוחי אדמה בתנור במילוי גבינות ופטריות

ישראל אהרוני מכין מנה שממש כיף לארח איתה בשבועות או סתם ביום חול - תפוחי אדמה בתנור במילוי גבינות ופטריות שגם ילדים מאוד אוהבים
ישראל אהרוני מכין מנה שממש כיף לארח איתה בשבועות או סתם ביום חול - תפוחי אדמה בתנור במילוי גבינות ופטריות שגם ילדים מאוד אוהבים
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    609
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 608.7 קק״ל 3652.2 קק״ל
    פחמימות 85.6 גרם 513.4 גרם
    שומן 18.6 גרם 111.4 גרם
    נתרן 598.9 מ״ג 3593.3 מ״ג
    חלבון 23.8 גרם 142.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 7.8 גרם
    שומן רווי 10.8 גרם 64.6 גרם
    כולסטרול 35.0 מ״ג 210.0 מ״ג
    סידן 339.2 מ״ג 2034.9 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 4.9 מ״ג
    אשלגן 139.3 מ״ג 836.0 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 11.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    609
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 608.7 קק״ל 3652.2 קק״ל
    פחמימות 85.6 גרם 513.4 גרם
    שומן 18.6 גרם 111.4 גרם
    נתרן 598.9 מ״ג 3593.3 מ״ג
    חלבון 23.8 גרם 142.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 7.8 גרם
    שומן רווי 10.8 גרם 64.6 גרם
    כולסטרול 35.0 מ״ג 210.0 מ״ג
    סידן 339.2 מ״ג 2034.9 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 4.9 מ״ג
    אשלגן 139.3 מ״ג 836.0 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 11.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. עוטפים את תפוחי האדמה בנייר כסף ואופים כחצי שעה. מוציאים ומצננים מעט (משאירים את התנור דולק).
  3. חוצים את תפוחי האדמה האפויים ומרוקנים את תוכנם ליצירת סירות.
  4. מעבירים את תוכן תפוחי האדמה לקערה גדולה ומועכים לפירה.
  5. משרים את פטריות הפורצ’יני במים רותחים 15 דקות. מסננים וקוצצים דק.
  6. קוצצים דק את הבצל הירוק ועלי המרווה. מגררים את גבינת הקשקבל בפומפייה.
  7. מערבבים את כל מרכיבי המילוי.
  8. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס וממלאים את סירות תפוחי האדמה בתערובת.
  9. מעבירים את הסירות לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה. מפזרים מעל פירורי לחם ומתיזים מעט תרסיס בטעם חמאה.
  10. אופים בתנור החם כעשר דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תפוחי אדמה בתנור במילוי גבינות ופטריות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות