באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

תפוחי אדמה שחומים עם רוזמרין

חצי שעה מעכשיו ויש לכם תפוחי אדמה זהובים וטעימים בטירוף שאפשר להגיש לצד סלט בארוחת ערב או לצד המנה העיקרית
חצי שעה מעכשיו ויש לכם תפוחי אדמה זהובים וטעימים בטירוף שאפשר להגיש לצד סלט בארוחת ערב או לצד המנה העיקרית
  • Ninja
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    418
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 418.1 קק״ל 1672.5 קק״ל
    פחמימות 74.5 גרם 298.1 גרם
    שומן 7.6 גרם 30.4 גרם
    נתרן 2048.1 מ״ג 8192.2 מ״ג
    חלבון 8.3 גרם 33.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.8 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 4.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 2.3 מ״ג 9.0 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    אשלגן 3.4 מ״ג 13.7 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    418
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 418.1 קק״ל 1672.5 קק״ל
    פחמימות 74.5 גרם 298.1 גרם
    שומן 7.6 גרם 30.4 גרם
    נתרן 2048.1 מ״ג 8192.2 מ״ג
    חלבון 8.3 גרם 33.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.8 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 4.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 2.3 מ״ג 9.0 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    אשלגן 3.4 מ״ג 13.7 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תפוחי אדמה
Ninja
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. שוטפים היטב את תפוחי האדמה ומנקבים בכמה מקומות בעזרת מזלג.
  2. מעבירים את תפוחי האדמה לסלסלת cook and crisp, המונחת בתוך הסיר הקרמי ומוזגים מעל 1/2 כוס מים.
  3. סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור.
  4. מכוונים לעוצמה נמוכה, מכוונים ל-3 דקות ולוחצים על התחל.
  5. בינתיים מערבבים בקערה שמן זית, פפריקה, עלי רוזמרין, מלח ופלפל שחור.
  6. בתום 3 דקות משחררים את האוויר על ידי הזזה של השסתום העליון למצב Vent.
  7. פותחים את המכסה ומברישים את תפוחי האדמה בסיר בתערובת התבלינים ושמן הזית.
  8. סוגרים את המכסה, בוחרים בתכנית ‘טיגון באוויר חם’ ומכוונים את הטמפרטורה ל-190 מעלות למשך 25 דקות.
  9. מומלץ לפתוח את המכסה כבר לאחר 15 דקות ולבדוק אם הגעתם לצבע ולמרקם שאוהבים. אפשר מדי פעם גם להפוך את תפוחי האדמה כדי לקבל הזהבה טובה מכל הצדדים.

הערות

  • כדי לקבל צ'יפס פריך חותכים את תפוחי האדמה לפלחים ועובדים באותו האופן. מעלים את הטמפרטורה ל-210 ומטגנים באויר חם עוד 5 דקות. במקרה הזה אין צורך בתבלינים אם כי ניתן לשדרג עם אבקת שום בסיום
  • ניתן להוסיף בסיום בולגרית מפוררת או גרידת לימון ופלפל שחור
  • במקום תפוחי אדמה ניתן להשתמש בבטטות

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תפוחי אדמה שחומים עם רוזמרין

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

תגיות