סנו רקע

תראו כמה יופי: סוכריות רביולי במילוי גבינות של שרית נובק

כפית אחת מהתבלין הזהוב המשגע הזה תעשה את ההבדל - סוכריות רביולי כורכום צהבהב במילוי גבינות עשירות ברוטב שמן זית ושום. עונג צרוף!
כפית אחת מהתבלין הזהוב המשגע הזה תעשה את ההבדל - סוכריות רביולי כורכום צהבהב במילוי גבינות עשירות ברוטב שמן זית ושום. עונג צרוף!
  • שרית נובק
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    67
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 66.7 קק״ל 3333.9 קק״ל
    פחמימות 5.0 גרם 248.4 גרם
    שומן 4.2 גרם 208.3 גרם
    נתרן 57.6 מ״ג 2878.3 מ״ג
    חלבון 2.5 גרם 125.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 2.5 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 86.2 גרם
    כולסטרול 20.1 מ״ג 1006.4 מ״ג
    סידן 30.5 מ״ג 1526.5 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 5.0 מ״ג
    אשלגן 10.3 מ״ג 514.4 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 6.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    67
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 66.7 קק״ל 3333.9 קק״ל
    פחמימות 5.0 גרם 248.4 גרם
    שומן 4.2 גרם 208.3 גרם
    נתרן 57.6 מ״ג 2878.3 מ״ג
    חלבון 2.5 גרם 125.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 2.5 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 86.2 גרם
    כולסטרול 20.1 מ״ג 1006.4 מ״ג
    סידן 30.5 מ״ג 1526.5 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 5.0 מ״ג
    אשלגן 10.3 מ״ג 514.4 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 6.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: מכניסים למעבד מזון את הקמח, המלח, הכורכום, שמן הזית והביצים ומעבדים עד שמתקבל כדור בצק אחיד.
  2. מכניסים את הבצק לסנו סושי - שקיות זיפר עם סליידר  M ומשטחים אותו בתוך השקית.
  3. טיפ: בעזרת שיפוד מחלקים את הבצק לרבעים כשהוא בתוך השקית. כך לאחר הקירור יהיה קל לשלוף בכל פעם בדיוק את הכמות הנדרשת לרידוד.
  4. מניחים את הבצק במקרר למנוחה למשך חצי שעה. (אם רוצים בצק מקושט בעיגולים שחורים כמו בתמונה, צובעים רבע מהבצק עם חצי כפית אבץ שחור).
  5. מכינים את המלית: מערבבים היטב את גבינת השמנת, גבינת הפרמזן, גבינת המוצרלה, הפטרוזיליה הקצוצה, המלח והפלפל.
  6. מרדדים את הבצק לעלה דק במכונת פסטה (עד לדרגה 5-6) ומניחים יריעת בצק על משטח מקומח קלות.
  7. מכניסים את תערובת הגבינות לשקית זילוף, מזלפים פס בשולי הבצק, משאירים 2 ס”מ ריקים מכל צד.
  8. מגלגלים את הבצק מעל המילוי, מרטיבים פס במים לסגירה, מהדקים וצובטים את הקצוות לצורת סוכריה.
  9. מרתיחים מים בסיר גדול וממליחים אותם.
  10. מכינים את הרוטב: שופכים שמן זית למחבת ומוסיפים שום. מחממים ומטגנים עד שהשום מתרכך ומתחיל להזהיב.
  11. מוסיפים את המלח, הפלפל והפטרוזיליה הקצוצה.
  12. מכניסים את סוכריות הפסטה למים הרותחים עד שהן צפות ומוציאים אותן מיד לתוך מחבת הרוטב.
  13. מפזרים מלח גס ופרמזן מעל ומגישים מיד.
רביולי 2
בעזרת שיפוד מחלקים את הבצק לרבעים כשהוא בתוך השקית
רביולי 3
מהדקים וצובטים את הקצוות לצורת סוכריה
רביולי 4
רביולי כורכום במילוי גבינות ברוטב שמן זית ושום. צילום: שרית נובק
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
רביולי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות