עוגיות חמאת בוטנים ונוטלה – ללא קמח

ספיר דהן מפנקת אותנו במתכון קל להכנה וגם מהיר. עוגיות עם השילוב המושלם של חמאת בוטנים ושוקולד, עוגיות רכות ונימוחות, במילוי נוטלה - איזה כיף!
ספיר דהן מפנקת אותנו במתכון קל להכנה וגם מהיר. עוגיות עם השילוב המושלם של חמאת בוטנים ושוקולד, עוגיות רכות ונימוחות, במילוי נוטלה - איזה כיף!
  • ספיר דהן
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    235
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 235.1 קק״ל 3526.8 קק״ל
    פחמימות 19.0 גרם 284.6 גרם
    שומן 15.4 גרם 230.7 גרם
    נתרן 98.8 מ״ג 1482.5 מ״ג
    חלבון 6.0 גרם 90.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 23.4 גרם
    שומן רווי 4.1 גרם 61.2 גרם
    כולסטרול 20.5 מ״ג 307.8 מ״ג
    סידן 55.3 מ״ג 830.1 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 16.2 מ״ג
    אשלגן 185.7 מ״ג 2785.3 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 11.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    235
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 235.1 קק״ל 3526.8 קק״ל
    פחמימות 19.0 גרם 284.6 גרם
    שומן 15.4 גרם 230.7 גרם
    נתרן 98.8 מ״ג 1482.5 מ״ג
    חלבון 6.0 גרם 90.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 23.4 גרם
    שומן רווי 4.1 גרם 61.2 גרם
    כולסטרול 20.5 מ״ג 307.8 מ״ג
    סידן 55.3 מ״ג 830.1 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 16.2 מ״ג
    אשלגן 185.7 מ״ג 2785.3 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 11.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
9 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי

  • 1 כוס נוטלה
    אולי תצטרכו יותר, אולי פחות - תלוי בכם

אופן הכנה

  1. בעזרת 2 כפיות יוצרים “תלוליות” מממרח הנוטלה ומכניסים למקפיא עד לשימוש.

    "תלוליות" מממרח הנוטלה. צילום: ספיר דהן
    “תלוליות” מממרח הנוטלה. צילום: ספיר דהן

  2. בקערה רחבה מניחים יחד את כל מצרכי העוגיות, מערבבים היטב עד לקבלת כדור בצק אחיד ומעט דביק.

    מערבבים היטב עד לקבלת כדור בצק אחיד ומעט דביק. צילום: ספיר דהן
    מערבבים היטב עד לקבלת כדור בצק אחיד ומעט דביק. צילום: ספיר דהן

  3. לוקחים מעט מהבצק בכל פעם, משטחים לצורת “פיתה” ומניחים תלולית נוטלה במרכז.

    משטחים לצורת "פיתה" ומניחים תלולית נוטלה במרכז. צילום: ספיר דהן
    משטחים לצורת “פיתה” ומניחים תלולית נוטלה במרכז. צילום: ספיר דהן

  4. מגלגלים לכדורים, ומסדרים במרווחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  5. מכניסים את התבנית למקפיא למשך כ- 20 דק’. בינתיים מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  6. מכניסים את העוגיות לאפייה למשך כ-10 דק’. חשוב למצן אותן לחלוטין לפני שמרימים אותן.
    עוגיות חמאת בוטנים ונוטלה. צילום: ספיר דהן
    עוגיות חמאת בוטנים ונוטלה. צילום: ספיר דהן

     

    בואו לעקוב אחרי ספיר ברשתות החברתיות ולהישאר מעודכנים במתכונים הכי שווים שלה!
    בבלוג הטעים שלה או באינסטגרם של ספיר דהן!

הערות

  • אם תבנית התנור לא נכנסת לכם למקפיא, תוכלו להניח את העוגיות בתבנית קטנה ללא מרווחים, להקפיא ואז לסדר אותן בתבנית התנור.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות חמאת בוטנים ונוטלה – ללא קמח

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    תמר נגה

    האם אפשר להשתמש בשוקולד השחר?

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, אין בעיה

    Avatar
    Ania Holender Bezalel

    אפשר במקום הנוטלה לשים קצת פצפוצי שוקולד?

      Avatar
      מערכת Foody

      במקום הנוטלה לא כדאי לשים פצפוצי שוקולד. אפשר בנוסף. במקום הנוטלה אפשר להמיס שוקולד עם מעט חלב או שמנת או להשתמש בממרח אחר. בהצלחה!

      Avatar
      מערכת Foody

      ללא קמח במתכון (:

קטגוריות

אביזרים

טכניקות