שחר וואנג ממליץ: סלט אטריות שעועית, אצות וואקמה וירקות
הכירו את אצות הוואקמה: מקור מושלם לוויטמינים ומינרלים ועשירות בנוגדי חמצון. צרפו אליהן אטריות שעועית וקצת ירקות וקבלו מנה מדהימה ובריאה בקלות
הכירו את אצות הוואקמה: מקור מושלם לוויטמינים ומינרלים ועשירות בנוגדי חמצון. צרפו אליהן אטריות שעועית וקצת ירקות וקבלו מנה מדהימה ובריאה בקלות
- שחר וואנג
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1801.4 קק״ל 1801.4 קק״לפחמימות 318.0 גרם 318.0 גרםשומן 272.6 גרם 272.6 גרםנתרן 1327.0 מ״ג 1327.0 מ״גחלבון 32.6 גרם 32.6 גרםסיבים תזונתיים 10.7 גרם 10.7 גרםשומן רווי 4.9 גרם 4.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 169.6 מ״ג 169.6 מ״גברזל 10.5 מ״ג 10.5 מ״גאשלגן 1234.1 מ״ג 1234.1 מ״גאבץ 5.2 מ״ג 5.2 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 25 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות1801
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1801.4 קק״ל 1801.4 קק״לפחמימות 318.0 גרם 318.0 גרםשומן 272.6 גרם 272.6 גרםנתרן 1327.0 מ״ג 1327.0 מ״גחלבון 32.6 גרם 32.6 גרםסיבים תזונתיים 10.7 גרם 10.7 גרםשומן רווי 4.9 גרם 4.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 169.6 מ״ג 169.6 מ״גברזל 10.5 מ״ג 10.5 מ״גאשלגן 1234.1 מ״ג 1234.1 מ״גאבץ 5.2 מ״ג 5.2 מ״גסגור
גבירותיי ורבותיי – תנו כבוד לאצות! הן בריאות בטירוף, עוזרות לתפקוד תקין של בלוטת התריס, מקור מושלם לוויטמינים ומינרלים, מלאות בנוגדי חמצון ותורמות לתחושת שובע בשל הסיבים התזונתיים הרבים שיש בהן. ואם כל זה לא מספיק – הן מעניקות טעם אומאמי נהדר לכל מנה שתוסיפו אותן לתוכה. וטיפ משחר וואנג? השרייה קצרה במים תחייה אותם ותאפשר לכם להוסיף אותם לסלט נפלא ובריא!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 1801 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
לסלט
-
1/2 כוס אצות וואקמה מיובשותמזרח מערב
-
1 חבילה אטריות שעועיתמזרח מערב
-
5 עלי חסות ערביותעלי חסה שטופים
-
1 יחידה מלפפון ירוק
-
2 גבעולי בצל ירוק
-
1 יחידה צנוןאפשר להחליף ב-3 צנוניות
-
1 יחידה גזר
לרוטב
להגשה
-
1/4 כוס בוטנים קלוייםבוטנים קלויים קצוצים
-
1 חופן כוסברהכוסברה קצוצה
אופן הכנה
- משרים את האצות במים חמימים כ-10 דקות עד ריכוך, ומסננים.
- מכינים את אטריות השעועית לפי הוראות ההכנה. מסננים.
- קוצצים את החסה ואת הבצל הירוק. קולפים ופורסים את המלפפון והגזר למקלונים דקים, ואילו את הצנון פורסים למקלונים מבלי לקלוף.
- מערבבים את כל חומרי הרוטב בכלי נפרד.
- מאחדים בקערת הגשה בין הירקות, אטריות האורז ואצות הוואקמה. שופכים את הרוטב ומערבבים.
- רגע לפני ההגשה לשולחן, מפזרים את הבוטנים והכוסברה.
אופן הכנה
- משרים את האצות במים חמימים כ-10 דקות עד ריכוך, ומסננים.
- מכינים את אטריות השעועית לפי הוראות ההכנה. מסננים.
- קוצצים את החסה ואת הבצל הירוק. קולפים ופורסים את המלפפון והגזר למקלונים דקים, ואילו את הצנון פורסים למקלונים מבלי לקלוף.
- מערבבים את כל חומרי הרוטב בכלי נפרד.
- מאחדים בקערת הגשה בין הירקות, אטריות האורז ואצות הוואקמה. שופכים את הרוטב ומערבבים.
- רגע לפני ההגשה לשולחן, מפזרים את הבוטנים והכוסברה.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן