בא בטוב: שווארמה דגים על פיתה צרובה

רותם ליברזון מפנקת במתכון קיצי במיוחד של שווארמה דגים שמכינים ב-10 דקות. טעמי הדג העדינים משתלבים מעולה עם טחינה ועמבה ויוצרים ביס מהאגדות
רותם ליברזון מפנקת במתכון קיצי במיוחד של שווארמה דגים שמכינים ב-10 דקות. טעמי הדג העדינים משתלבים מעולה עם טחינה ועמבה ויוצרים ביס מהאגדות
  • רותם ליברזון
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    792
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 792.3 קק״ל 1584.6 קק״ל
    פחמימות 141.7 גרם 283.4 גרם
    שומן 162.4 גרם 324.8 גרם
    נתרן 1860.0 מ״ג 3720.0 מ״ג
    חלבון 171.8 גרם 343.7 גרם
    סיבים תזונתיים 126.3 גרם 252.5 גרם
    שומן רווי 127.0 גרם 254.0 גרם
    כולסטרול 228.5 מ״ג 457.0 מ״ג
    סידן 245.2 מ״ג 490.5 מ״ג
    ברזל 124.6 מ״ג 249.1 מ״ג
    אשלגן 1578.8 מ״ג 3157.6 מ״ג
    אבץ 122.9 מ״ג 245.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    792
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 792.3 קק״ל 1584.6 קק״ל
    פחמימות 141.7 גרם 283.4 גרם
    שומן 162.4 גרם 324.8 גרם
    נתרן 1860.0 מ״ג 3720.0 מ״ג
    חלבון 171.8 גרם 343.7 גרם
    סיבים תזונתיים 126.3 גרם 252.5 גרם
    שומן רווי 127.0 גרם 254.0 גרם
    כולסטרול 228.5 מ״ג 457.0 מ״ג
    סידן 245.2 מ״ג 490.5 מ״ג
    ברזל 124.6 מ״ג 249.1 מ״ג
    אשלגן 1578.8 מ״ג 3157.6 מ״ג
    אבץ 122.9 מ״ג 245.7 מ״ג
    סגור

קודם כל אני מתה על שווארמה, גם על הרגילה, אבל שווארמה דג היא מעודנת ועדין מספקת את רגעי הקסם של הלאפה, העמבה והטחינה שבלעדיהם אין מנה. זוהי מנה קלילה, שאני מכינה המון בקיץ והילדים מתים עליה.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
רותם ליברזון
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. על קרש חיתוך פורסים את הדג לפרוסות בגודל אצבע.
  2. קולפים ופורסים את שני הבצלים הגדולים לפרוסות, ואת הבצל הנוסף לפרוסות ממש דקות, אפשר עם מנדולינה.
  3. קוצצים גס את הפטרוזיליה.
  4. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את 2 הבצלים על אש נמוכה עד להשחמה.
  5. מוסיפים 4 כפות שמן, את פרוסות הדג ותבלין השווארמה. מערבבים ומטגנים היטב מכל הצדדים עד שהדג מוכן. מסירים מהאש.
  6. פותחים את הפיתה וצורבים על המחבת. מעבירים לצלחת הגשה.
  7. מניחים מעל הפיתה את השווארמה, מתבלים בהמון פטרוזיליה, הבצל הפרוס והסומאק. יוצקים מעל את הטחינה והעמבה לפי הטעם.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בא בטוב: שווארמה דגים על פיתה צרובה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      בוודאי, דניס/ לברק/ לוקוס.

    Avatar
    רותי וקסמן

    ניראה מצויין. מטריד אותי למה כל כך הרבה נתרן?

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות