-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1284.4 קק״ל 1284.4 קק״לפחמימות 195.3 גרם 195.3 גרםשומן 37.1 גרם 37.1 גרםנתרן 4158.6 מ״ג 4158.6 מ״גחלבון 40.9 גרם 40.9 גרםסיבים תזונתיים 18.2 גרם 18.2 גרםשומן רווי 6.8 גרם 6.8 גרםכולסטרול 309.2 מ״ג 309.2 מ״גסידן 160.8 מ״ג 160.8 מ״גברזל 4.7 מ״ג 4.7 מ״גאשלגן 1385.9 מ״ג 1385.9 מ״גאבץ 3.0 מ״ג 3.0 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות1284
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1284.4 קק״ל 1284.4 קק״לפחמימות 195.3 גרם 195.3 גרםשומן 37.1 גרם 37.1 גרםנתרן 4158.6 מ״ג 4158.6 מ״גחלבון 40.9 גרם 40.9 גרםסיבים תזונתיים 18.2 גרם 18.2 גרםשומן רווי 6.8 גרם 6.8 גרםכולסטרול 309.2 מ״ג 309.2 מ״גסידן 160.8 מ״ג 160.8 מ״גברזל 4.7 מ״ג 4.7 מ״גאשלגן 1385.9 מ״ג 1385.9 מ״גאבץ 3.0 מ״ג 3.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 1284 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בורגר אבוקדו
-
1 אבוקדו של גליל גדולמסוג האס
-
3 כפות קמח לבן
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1/2 כפית אבקת שום
-
1 כפית מלח דק
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1 ביצה L
-
1 כף מיונז
-
1 כוס פירורי לחם
-
1 לחמניית המבורגר גדולה
-
2 עלי חסות אייסברג
-
1 עגבנייה גדולהחתוכה לפרוסות
-
1 מלפפון חמוץ גדולחתוך לפרוסות
-
1 בצל סגול גדולחתוך לפרוסות
-
1 כף מיונז
-
1 כף קטשופ
אופן הכנה
- מכינים את האבוקדו: מחממים שמן בסיר עמוק על אש בינונית או בצ׳יפסר.
- חוצים את האבוקדו לחצי, מקלפים את הקליפה (מתקלף בקלות רבה) ומוציאים את הגלעין.
- מערבבים בצלחת את הקמח, הפלפל השחור, אבקת השום, המלח והפפריקה ומקמחים את חצאי האבוקדו.
- בצלחת נפרדת מקשקשים את הביצה והמיונז, מניחים את האבוקדו ומורחים היטב בעיסוי קל.
- מעבירים לצלחת מלאה בפירורי לחם ומיד מעבירים לטיגון בשמן העמוק.
- מוציאים מהשמן ומשאירים על רשת לייבוש מלא של השמן (לא על נייר סופג).
- מרכיבים את הלחמנייה: מערבבים בקערה את הקטשופ והמיונז עד לקבלת רוטב. מזלפים על הלחמנייה את הרוטב. מניחים את החסה, העגבנייה, החמוצים והבצל הסגול.
- מניחים את האבוקדו מעל וסוגרים.
- ניתן להוסיף כל תוספת אחרת שאוהבים.
אופן הכנה
- מכינים את האבוקדו: מחממים שמן בסיר עמוק על אש בינונית או בצ׳יפסר.
- חוצים את האבוקדו לחצי, מקלפים את הקליפה (מתקלף בקלות רבה) ומוציאים את הגלעין.
- מערבבים בצלחת את הקמח, הפלפל השחור, אבקת השום, המלח והפפריקה ומקמחים את חצאי האבוקדו.
- בצלחת נפרדת מקשקשים את הביצה והמיונז, מניחים את האבוקדו ומורחים היטב בעיסוי קל.
- מעבירים לצלחת מלאה בפירורי לחם ומיד מעבירים לטיגון בשמן העמוק.
- מוציאים מהשמן ומשאירים על רשת לייבוש מלא של השמן (לא על נייר סופג).
- מרכיבים את הלחמנייה: מערבבים בקערה את הקטשופ והמיונז עד לקבלת רוטב. מזלפים על הלחמנייה את הרוטב. מניחים את החסה, העגבנייה, החמוצים והבצל הסגול.
- מניחים את האבוקדו מעל וסוגרים.
- ניתן להוסיף כל תוספת אחרת שאוהבים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
אבוקדו לא הופך מריר כשמחממים אותו?
לא 🙂
מוש-לם
תודה!