בורקיטס חציל ובולגרית

קבלו המלצה חמה על מתכון בורקיטס חציל ובולגרית - מאפה ביתי מלוח מבצק פריך פרווה ומלית זריזה על בסיס סלט חצילים מוכן וגבינה בולגרית
קבלו המלצה חמה על מתכון בורקיטס חציל ובולגרית - מאפה ביתי מלוח מבצק פריך פרווה ומלית זריזה על בסיס סלט חצילים מוכן וגבינה בולגרית
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    198
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 197.8 קק״ל 3956.2 קק״ל
    פחמימות 18.8 גרם 376.0 גרם
    שומן 11.6 גרם 231.7 גרם
    נתרן 199.8 מ״ג 3995.4 מ״ג
    חלבון 4.5 גרם 90.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 13.5 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 64.7 גרם
    כולסטרול 19.0 מ״ג 379.4 מ״ג
    סידן 43.3 מ״ג 866.0 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 7.3 מ״ג
    אשלגן 37.5 מ״ג 749.3 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 9.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    198
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 197.8 קק״ל 3956.2 קק״ל
    פחמימות 18.8 גרם 376.0 גרם
    שומן 11.6 גרם 231.7 גרם
    נתרן 199.8 מ״ג 3995.4 מ״ג
    חלבון 4.5 גרם 90.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 13.5 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 64.7 גרם
    כולסטרול 19.0 מ״ג 379.4 מ״ג
    סידן 43.3 מ״ג 866.0 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 7.3 מ״ג
    אשלגן 37.5 מ״ג 749.3 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 9.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מלית

הברשה


אופן הכנה

  1. מחממים בסיר על אש נמוכה את כל החומרים חוץ מהקמח, רק עד שהמרגרינה נמסה (לא להרתיח).
  2. שמים קמח בקערה ומוסיפים את הנוזלים בהדרגה תוך לישה. לשים לבצק אחיד וחלק. ייתכן ולא יהיה צורך בכל כמות הנוזלים - כשהבצק נעים למגע ולא דביק מפסיקים להוסיף נוזלים.
  3. מניחים את הבצק במקרר למשך 1/2 שעה.
  4. מערבבים יחד את חומרי המלית.
  5. מרדדים את הבצק על נייר אפייה מקומח לעובי 1/2 ס”מ.
  6. קורצים עיגולים ומניחים כפית מלית במרכז כל עיגול.
  7. מברישים את השוליים בביצה, מקפלים לחצי ולוחצים לאיטום השוליים.
  8. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בחום של 180 מעלות 20-25 דקות עד שהבורקיטס זהובים.
  9. מגישים חם או מצננים ושומרים במקרר, אבל מחממים לפני ההגשה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בורקיטס חציל ובולגרית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות