בייגל בצבעי הקשת
לא צריך לטוס עד ניו יורק כדי לטעום בייגל בצבעי הקשת. אור בן אוליאל מלמד כיצד מכינים את הטרנד האמריקאי של בייגל צבעוני ומתוק בקלות בבית
לא צריך לטוס עד ניו יורק כדי לטעום בייגל בצבעי הקשת. אור בן אוליאל מלמד כיצד מכינים את הטרנד האמריקאי של בייגל צבעוני ומתוק בקלות בבית
- אור בן אוליאל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3839.2 קק״ל 3839.2 קק״לפחמימות 492.4 גרם 492.4 גרםשומן 132.1 גרם 132.1 גרםנתרן 818.8 מ״ג 818.8 מ״גחלבון 77.4 גרם 77.4 גרםסיבים תזונתיים 20.8 גרם 20.8 גרםשומן רווי 44.3 גרם 44.3 גרםכולסטרול 0.2 מ״ג 0.2 מ״גסידן 136.6 מ״ג 136.6 מ״גברזל 7.6 מ״ג 7.6 מ״גאשלגן 690.8 מ״ג 690.8 מ״גאבץ 6.3 מ״ג 6.3 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה שעהכולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות3839
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3839.2 קק״ל 3839.2 קק״לפחמימות 492.4 גרם 492.4 גרםשומן 132.1 גרם 132.1 גרםנתרן 818.8 מ״ג 818.8 מ״גחלבון 77.4 גרם 77.4 גרםסיבים תזונתיים 20.8 גרם 20.8 גרםשומן רווי 44.3 גרם 44.3 גרםכולסטרול 0.2 מ״ג 0.2 מ״גסידן 136.6 מ״ג 136.6 מ״גברזל 7.6 מ״ג 7.6 מ״גאשלגן 690.8 מ״ג 690.8 מ״גאבץ 6.3 מ״ג 6.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה שעה | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 3839 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בייגלס
-
1 1/2או 360 מ"ל מים
-
1 כף סוכר לבן
-
1/4 כפית מלח דק
-
2 כפיות שמרים יבשים
-
4 1/2 כוסות קמח לבן
-
6 כפות שמן קנולה
-
1 כפית צבע מאכל ורוד
-
1 כפית צבע מאכל כחול
מי בישול
-
2 ליטר מים
-
2 כפות אבקת סודה לשתייה
קרם גבינה
-
1גביע או 250 גרם גבינת שמנת
-
1/2כוס או 60 גרם אבקת סוכר
-
2 כפיות תמצית וניל
עיטור
-
1/4 כוס סוכריות צבעוניות
אופן הכנה
- מערבבים היטב בקערית שמרים, סוכר ורבע כוס מהמים (60 מ״ל) ומשאירים למנוחה לכ-2 דקות.
- בקערת המיקסר עם וו לישה שמים קמח, מלח, שמן ויתרת המים (כוס ורבע - 300 מ״ל).
- מוסיפים את תערובת השמרים ולשים במהירות נמוכה-בינונית כ - 5 דקות או עד לקבלת בצק רך וגמיש.
- מחלקים את הבצק לארבעה חלקים שווים וצובעים כל חלק בצבע שונה (חלק אחד משאירים לא צבוע).
- מגלגלים כל חלק לרצועה, מניחים את כל הרצועות זו לצד זו ומגלגלים לרצועה אחת גדולה.
- מחלקים ל-12 חלקים שווים, מגלגלים כל חלק לרצועה בעובי של כ-2 ס״מ ומלפפים אותה סביב עצמה. יוצרים עיגול ומהדקים את הקצוות.
- מניחים את כל הבייגלס על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה למנוחה של כ-10 דקות.
- בסיר בינוני מביאים לרתיחה את המים וסודה לשתייה.
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- מבשלים כל בייגל כ-20 שניות במים הרותחים, מוציאים ומניחים על גבי תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
- אופים כ-15 דקות.
- מכינים את הקרם גבינה: מערבבים את כל החומרים לתערובת חלקה ואחידה.
- מוציאים את הבייגלס האפויים ומצננים.
- מורחים את הקרם גבינה על גבי הבייגל, מפזרים סוכריות צבעוניות ומגישים.
אופן הכנה
- מערבבים היטב בקערית שמרים, סוכר ורבע כוס מהמים (60 מ״ל) ומשאירים למנוחה לכ-2 דקות.
- בקערת המיקסר עם וו לישה שמים קמח, מלח, שמן ויתרת המים (כוס ורבע - 300 מ״ל).
- מוסיפים את תערובת השמרים ולשים במהירות נמוכה-בינונית כ - 5 דקות או עד לקבלת בצק רך וגמיש.
- מחלקים את הבצק לארבעה חלקים שווים וצובעים כל חלק בצבע שונה (חלק אחד משאירים לא צבוע).
- מגלגלים כל חלק לרצועה, מניחים את כל הרצועות זו לצד זו ומגלגלים לרצועה אחת גדולה.
- מחלקים ל-12 חלקים שווים, מגלגלים כל חלק לרצועה בעובי של כ-2 ס״מ ומלפפים אותה סביב עצמה. יוצרים עיגול ומהדקים את הקצוות.
- מניחים את כל הבייגלס על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה למנוחה של כ-10 דקות.
- בסיר בינוני מביאים לרתיחה את המים וסודה לשתייה.
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- מבשלים כל בייגל כ-20 שניות במים הרותחים, מוציאים ומניחים על גבי תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
- אופים כ-15 דקות.
- מכינים את הקרם גבינה: מערבבים את כל החומרים לתערובת חלקה ואחידה.
- מוציאים את הבייגלס האפויים ומצננים.
- מורחים את הקרם גבינה על גבי הבייגל, מפזרים סוכריות צבעוניות ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן