ברוסקטת לחם אגוזים עם גבינת קוטג’, תפוחים ודבש
יעל טל עם מתכון טעים ומהיר של ברוסקטת גבינה ותפוחים. תחליף בריא למתאבן המושלם לארוח, שאפשר להגיש כנשנוש בערב או כפתיח בארוחת החג
יעל טל עם מתכון טעים ומהיר של ברוסקטת גבינה ותפוחים. תחליף בריא למתאבן המושלם לארוח, שאפשר להגיש כנשנוש בערב או כפתיח בארוחת החג
- יעל טל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 85.8 קק״ל 857.6 קק״לפחמימות 5.8 גרם 57.7 גרםשומן 5.8 גרם 58.5 גרםנתרן 112.4 מ״ג 1124.2 מ״גחלבון 2.3 גרם 22.8 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 21.5 גרםשומן רווי 0.4 גרם 3.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 30.1 מ״ג 301.2 מ״גברזל 0.4 מ״ג 3.8 מ״גאשלגן 72.4 מ״ג 723.9 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 3.2 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות86
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 85.8 קק״ל 857.6 קק״לפחמימות 5.8 גרם 57.7 גרםשומן 5.8 גרם 58.5 גרםנתרן 112.4 מ״ג 1124.2 מ״גחלבון 2.3 גרם 22.8 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 21.5 גרםשומן רווי 0.4 גרם 3.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 30.1 מ״ג 301.2 מ״גברזל 0.4 מ״ג 3.8 מ״גאשלגן 72.4 מ״ג 723.9 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 3.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 86 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 כיכר לחם לבןאגוזים פרוס
-
מומסת
-
1 קורט מלח ים אטלנטי
-
2 מיכלים קוטג’
-
3 תפוחי עץ פינק ליידי בינוניים
-
3/4 כוס שקדים קלוייםקצוצים גס
-
לפי הצורך
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מורחים בעזרת מברשת את החמאה המומסת על פרוסות הלחם, מניחים על תבנית האפייה ומכניסים לתנור לכ-5 דקות (עד שהלחם קלוי לטעמכם).
- מוציאים מהתנור ומצננים מעט. מפזרים על כל פרוסה 2-3 גרגרי מלח אטלנטי.
- יוצקים קוטג’ על כל אחת מהפרוסות (כמה שאוהבים).
- חותכים את התפוח לרבעים. מוציאים את הליבה והגרעינים ופורסים דק כל רבע תפוח.
- מניחים על הקוטג’ 3 פרוסות דקות של תפוח ומפזרים שברי שקדים.
- מזלפים על כל פרוסה (עם קוטג’, תפוח ושקדים) דבש בנדיבות ומסדרים על גבי צלחת הגשה.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מורחים בעזרת מברשת את החמאה המומסת על פרוסות הלחם, מניחים על תבנית האפייה ומכניסים לתנור לכ-5 דקות (עד שהלחם קלוי לטעמכם).
- מוציאים מהתנור ומצננים מעט. מפזרים על כל פרוסה 2-3 גרגרי מלח אטלנטי.
- יוצקים קוטג’ על כל אחת מהפרוסות (כמה שאוהבים).
- חותכים את התפוח לרבעים. מוציאים את הליבה והגרעינים ופורסים דק כל רבע תפוח.
- מניחים על הקוטג’ 3 פרוסות דקות של תפוח ומפזרים שברי שקדים.
- מזלפים על כל פרוסה (עם קוטג’, תפוח ושקדים) דבש בנדיבות ומסדרים על גבי צלחת הגשה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן