-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 333.9 קק״ל 4007.3 קק״לפחמימות 24.8 גרם 298.0 גרםשומן 25.0 גרם 299.8 גרםנתרן 18.4 מ״ג 221.3 מ״גחלבון 2.7 גרם 32.4 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 26.2 גרםשומן רווי 14.9 גרם 179.2 גרםכולסטרול 48.0 מ״ג 576.0 מ״גסידן 45.3 מ״ג 543.6 מ״גברזל 1.8 מ״ג 22.1 מ״גאשלגן 198.5 מ״ג 2381.8 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 10.5 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 30 דק׳כולל 5 שעות
-
קלוריות334
-
רמת קושי:קשה
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 333.9 קק״ל 4007.3 קק״לפחמימות 24.8 גרם 298.0 גרםשומן 25.0 גרם 299.8 גרםנתרן 18.4 מ״ג 221.3 מ״גחלבון 2.7 גרם 32.4 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 26.2 גרםשומן רווי 14.9 גרם 179.2 גרםכולסטרול 48.0 מ״ג 576.0 מ״גסידן 45.3 מ״ג 543.6 מ״גברזל 1.8 מ״ג 22.1 מ״גאשלגן 198.5 מ״ג 2381.8 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 10.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 5 שעות | קלוריות 334 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
קרם
-
2מיכלים או 500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
4 קרמבו וניל בינוניים
תחתית
-
12 עוגיות אוראו בינוניות
ציפוי
-
300 גרם שוקולד מריר
-
2 כפות שמן קנולה
-
1 חופן סוכריות צבעוניות
אופן הכנה
- במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת רכה. מוסיפים את הקרמבואים השלמים פנימה ומקציפים עד שהם מתפוררים לחתיכות קטנות ונטמעים פנימה. מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם פייה חלקה ורחבה.
- מניחים את העוגיות בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומזלפים מגדל ספירלי על כל עוגייה. מעבירים למקפיא ל-4 שעות לפחות (עדיף למשך הלילה).
- מכינים את הציפוי: ממיסים את השוקולד ומערבבים פנימה את השמן. מצננים לטמפרטורת החדר ומעבירים לכוס גבוהה.
- מוציאים את הקרמבואים מהמקפיא. אם משתמשים בתבנית, מחלצים בלחיצה ומעמידים כל קרמבו על העוגייה. טובלים כל קרמבו הפוך בציפוי השוקולד: מחזיקים בעוגייה, או נועצים קיסם בעוגייה וטובלים בעזרתו. מניחים בחזרה על המגש כשהעוגייה למטה.
- מקשטים בסוכריות. שומרים במקפיא ומגישים קפוא או חצי קפוא.
אופן הכנה
- במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת רכה. מוסיפים את הקרמבואים השלמים פנימה ומקציפים עד שהם מתפוררים לחתיכות קטנות ונטמעים פנימה. מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם פייה חלקה ורחבה.
- מניחים את העוגיות בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומזלפים מגדל ספירלי על כל עוגייה. מעבירים למקפיא ל-4 שעות לפחות (עדיף למשך הלילה).
- מכינים את הציפוי: ממיסים את השוקולד ומערבבים פנימה את השמן. מצננים לטמפרטורת החדר ומעבירים לכוס גבוהה.
- מוציאים את הקרמבואים מהמקפיא. אם משתמשים בתבנית, מחלצים בלחיצה ומעמידים כל קרמבו על העוגייה. טובלים כל קרמבו הפוך בציפוי השוקולד: מחזיקים בעוגייה, או נועצים קיסם בעוגייה וטובלים בעזרתו. מניחים בחזרה על המגש כשהעוגייה למטה.
- מקשטים בסוכריות. שומרים במקפיא ומגישים קפוא או חצי קפוא.
הערות
- להכנת העוגיות בתבנית: ממלאים את שקעי התבנית בקרם, מכים כמה פעמים עם התבנית במשטח העבודה (למילוי מלא של השקעים) ומיישרים מלמעלה. מניחים עוגייה מעל כל שקע
הערות
- להכנת העוגיות בתבנית: ממלאים את שקעי התבנית בקרם, מכים כמה פעמים עם התבנית במשטח העבודה (למילוי מלא של השקעים) ומיישרים מלמעלה. מניחים עוגייה מעל כל שקע
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
יצא פשוט מעדן, תודה על המתכון המנצח