דג במעטפה עם מלא ירקות – איזו הפתעה!
דג במעטפה זו אחת המנות המקסימות שאפשר לקבל לשולחן. ממש מתנה אישית שמיועדת רק עבורך. במנה הזו יש בעצם הכל, דג טעים וירקות שמתבשלים יחד ומהווים ארוחה שלמה
דג במעטפה זו אחת המנות המקסימות שאפשר לקבל לשולחן. ממש מתנה אישית שמיועדת רק עבורך. במנה הזו יש בעצם הכל, דג טעים וירקות שמתבשלים יחד ומהווים ארוחה שלמה
- נעמה פלד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 837.5 קק״ל 3350.0 קק״לפחמימות 423.6 גרם 1694.4 גרםסוכר 418.6 גרם 1674.4 גרםשומן 430.8 גרם 1723.3 גרםנתרן 1600.5 מ״ג 6401.9 מ״גחלבון 416.8 גרם 1667.1 גרםסיבים תזונתיים 397.2 גרם 1588.8 גרםשומן רווי 401.0 גרם 1603.9 גרםכולסטרול 475.1 מ״ג 1900.4 מ״גסידן 417.8 מ״ג 1671.2 מ״גברזל 398.0 מ״ג 1592.1 מ״גאשלגן 3426.3 מ״ג 13705.2 מ״גאבץ 405.8 מ״ג 1623.3 מ״גסגור
-
מרכיבים18
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות838
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 837.5 קק״ל 3350.0 קק״לפחמימות 423.6 גרם 1694.4 גרםסוכר 418.6 גרם 1674.4 גרםשומן 430.8 גרם 1723.3 גרםנתרן 1600.5 מ״ג 6401.9 מ״גחלבון 416.8 גרם 1667.1 גרםסיבים תזונתיים 397.2 גרם 1588.8 גרםשומן רווי 401.0 גרם 1603.9 גרםכולסטרול 475.1 מ״ג 1900.4 מ״גסידן 417.8 מ״ג 1671.2 מ״גברזל 398.0 מ״ג 1592.1 מ״גאשלגן 3426.3 מ״ג 13705.2 מ״גאבץ 405.8 מ״ג 1623.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 18 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 838 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
דג ולירקות
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
- חותכים את הירקות: את הקישואים ואת הגזרים חותכים לרצועות רוחב דקות. חותכים את שיני השום לפרוסות. חותכים את הבצל לטבעות. את הפטריות חותכים לרבעים. את עגבניות השרי חותכים לחצאים.
- מכינים את הרוטב: מערבבים את הסוכר החום עם רוטב הסויה, השום, שמן הזית, הדבש והלימון.
- פורשים נייר אפייה ומניחים במרכזו רבע מכמות הירקות החתוכים ובצל ירוק אחד. מעל הירקות מניחים פילה אחד עם העור כלפי מטה ועליו 2 כפות מהרוטב וענף תימין. בוזקים מעט פלפל גרוס, צ’ילי ומלח גס.
- סוגרים את הדג בעזרת נייר האפיה ושני חוטים כמו סוכריה. מניחים על תבנית.
- חוזרים על התהליך עם שאר הפילטים של הדג.
- אופים 20 דקות כשהמעטפות סגורות.
- מגישים עם מעטפות הנייר וכל אחד פותח את המעטפה שלו.
ייעוץ תזונתי - ניצן גיל כאהן
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
- חותכים את הירקות: את הקישואים ואת הגזרים חותכים לרצועות רוחב דקות. חותכים את שיני השום לפרוסות. חותכים את הבצל לטבעות. את הפטריות חותכים לרבעים. את עגבניות השרי חותכים לחצאים.
- מכינים את הרוטב: מערבבים את הסוכר החום עם רוטב הסויה, השום, שמן הזית, הדבש והלימון.
- פורשים נייר אפייה ומניחים במרכזו רבע מכמות הירקות החתוכים ובצל ירוק אחד. מעל הירקות מניחים פילה אחד עם העור כלפי מטה ועליו 2 כפות מהרוטב וענף תימין. בוזקים מעט פלפל גרוס, צ’ילי ומלח גס.
- סוגרים את הדג בעזרת נייר האפיה ושני חוטים כמו סוכריה. מניחים על תבנית.
- חוזרים על התהליך עם שאר הפילטים של הדג.
- אופים 20 דקות כשהמעטפות סגורות.
- מגישים עם מעטפות הנייר וכל אחד פותח את המעטפה שלו.
ייעוץ תזונתי - ניצן גיל כאהן
הערות
- לא חייבים להצמד לירקות המצויינים במתכון. אפשר להשתמש בכל ירק ועשב תיבול שאוהבים.
הערות
- לא חייבים להצמד לירקות המצויינים במתכון. אפשר להשתמש בכל ירק ועשב תיבול שאוהבים.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (13)
האם אפשר להכין עם סלמון?
ברור! וגם תחזרי לספר לנו איך יצא 🙂
המתכון נראה לי מעולה!! אפשר להחליף גזר בכרובית? אותו זמן הכנה?
אפשר בהחלט להחליף את הגזר בכרובית או בכל ירק אחר שאוהבים (כדאי לחלוט את הכרובית בסיר עם מים רותחים למשך 5 דקות לפני שמוסיפים לשאר המרכיבים). בהצלחה!