סנו רקע

דיויד פרנקל ומאיר דנון מציגים: מחבת ריגטוני עם קונפי ברווז, יין לבן וירקות

ארוחת צהריים או ערב מושלמת במחבת - פסטה ריגטוני שמתבשלת בבשר קונפי ברווז מפורק, רך ונימוך, עם ירקות וגם פירורי לחם שמוסיפים קראנצ'יות
ארוחת צהריים או ערב מושלמת במחבת - פסטה ריגטוני שמתבשלת בבשר קונפי ברווז מפורק, רך ונימוך, עם ירקות וגם פירורי לחם שמוסיפים קראנצ'יות
  • מאיר דנון
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    551
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 550.9 קק״ל 2203.6 קק״ל
    פחמימות 78.3 גרם 313.2 גרם
    שומן 7.5 גרם 30.1 גרם
    נתרן 270.0 מ״ג 1080.1 מ״ג
    חלבון 17.9 גרם 71.5 גרם
    סיבים תזונתיים 17.2 גרם 68.8 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 4.7 גרם
    כולסטרול 1.8 מ״ג 7.2 מ״ג
    סידן 260.6 מ״ג 1042.5 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 15.0 מ״ג
    אשלגן 2019.3 מ״ג 8077.1 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 5.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    551
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 550.9 קק״ל 2203.6 קק״ל
    פחמימות 78.3 גרם 313.2 גרם
    שומן 7.5 גרם 30.1 גרם
    נתרן 270.0 מ״ג 1080.1 מ״ג
    חלבון 17.9 גרם 71.5 גרם
    סיבים תזונתיים 17.2 גרם 68.8 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 4.7 גרם
    כולסטרול 1.8 מ״ג 7.2 מ״ג
    סידן 260.6 מ״ג 1042.5 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 15.0 מ״ג
    אשלגן 2019.3 מ״ג 8077.1 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 5.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פסטה
מאיר דנון
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומניחים בצד.
  2. מחממים מחבת עם שמן זית, חותכים את השאלוט הגזר והסלרי לפרוסות ומטגנים קלות עד להזהבה.
  3. מוסיפים את הארטישוקים, והאפונה למחבת ומערבבים, יוצרים מסנו סושי- נייר אפייה טבעי, עיגול ומכסים את המחבת.
  4. מפרקים את האווז קונפי מהעצם לנתחים ומפזרים אותו מעל הירקות במחבת.
  5. מוסיפים את הפסטה שהכנו מראש, את היין הלבן וציר העוף וכף רסק ומביאים לרתיחה.
  6. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  7. מערבבים בקערה נפרדת את פירורי הלחם, הפטרוזיליה ושמן הזית. ומפזרים מהתערובת על מחבת הריגטוני.
  8. אופים בתנור שחיממנו מראש למשך 10 דקות ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
דיויד פרנקל ומאיר דנון מציגים: מחבת ריגטוני עם קונפי ברווז, יין לבן וירקות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות