דים סאם מאודה במילוי עוף ופטריות
ישראל אהרוני, אלוף המטבח הסיני, מכין את אחת המנות הכי פופולריות מהמזרח הרחוק - דים סאם מאודה במילוי עוף ופטריות שמגישים עם רוטב סויה מתובל
ישראל אהרוני, אלוף המטבח הסיני, מכין את אחת המנות הכי פופולריות מהמזרח הרחוק - דים סאם מאודה במילוי עוף ופטריות שמגישים עם רוטב סויה מתובל
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 48.6 קק״ל 972.6 קק״לפחמימות 4.5 גרם 89.7 גרםשומן 1.5 גרם 29.2 גרםנתרן 126.2 מ״ג 2524.2 מ״גחלבון 5.4 גרם 107.0 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 13.2 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 4.7 מ״ג 94.5 מ״גברזל 0.2 מ״ג 4.0 מ״גאשלגן 101.4 מ״ג 2027.6 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 7.3 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות49
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 48.6 קק״ל 972.6 קק״לפחמימות 4.5 גרם 89.7 גרםשומן 1.5 גרם 29.2 גרםנתרן 126.2 מ״ג 2524.2 מ״גחלבון 5.4 גרם 107.0 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 13.2 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 4.7 מ״ג 94.5 מ״גברזל 0.2 מ״ג 4.0 מ״גאשלגן 101.4 מ״ג 2027.6 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 7.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 49 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה עיגולי בצק מוכנים לדים סאם
מילוי
-
400 גרם סטייק פרגית
-
1 חבילה פטריות שיטאקה מיובשות
-
2 בצלי שאלוט קטנים
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
2 גבעולי בצל ירוק
-
2 כפות רוטב סויה
-
1 כפית שמן שומשום
-
1/4 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
רוטב
-
1 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
1 שן שום
-
1 בצל שאלוט קטן
-
1/2 פלפל צ’ילי אדום קטן
-
3 כפות רוטב סויה
-
4 כפות מיץ לימון
אופן הכנה
- טוחנים את הפרגיות במעבד מזון ומעבירים לקערת ערבוב גדולה.
- משרים את הפטריות במים רותחים 15 דקות. מסננים, קוצצים ומעבירים לקערת העוף הטחון.
- קוצצים דק את בצלי השאלוט, הג’ינג’ר והבצל הירוק ומוסיפים לקערה.
- מתבלים בסויה, שמן שומשום, מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב.
- מרתיחים מים בסיר אידוי גדול.
- שמים במרכז כל עיגול בצק כפית מתערובת המילוי. מרטיבים במים את השוליים עם האצבע, סוגרים לצורת חצי עיגול ומהדקים את השוליים.
- מאדים את הכיסונים בסיר האידוי 8 דקות.
- בינתיים מכינים את הרוטב: קוצצים דק את השום, הג’ינג’ר, בצל השאלוט והפלפל החריף. אפשר לכתוש את השום באמצעות כותש השום המושלם הזה.
- מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ומגישים לצד הכיסונים.
אופן הכנה
- טוחנים את הפרגיות במעבד מזון ומעבירים לקערת ערבוב גדולה.
- משרים את הפטריות במים רותחים 15 דקות. מסננים, קוצצים ומעבירים לקערת העוף הטחון.
- קוצצים דק את בצלי השאלוט, הג’ינג’ר והבצל הירוק ומוסיפים לקערה.
- מתבלים בסויה, שמן שומשום, מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב.
- מרתיחים מים בסיר אידוי גדול.
- שמים במרכז כל עיגול בצק כפית מתערובת המילוי. מרטיבים במים את השוליים עם האצבע, סוגרים לצורת חצי עיגול ומהדקים את השוליים.
- מאדים את הכיסונים בסיר האידוי 8 דקות.
- בינתיים מכינים את הרוטב: קוצצים דק את השום, הג’ינג’ר, בצל השאלוט והפלפל החריף. אפשר לכתוש את השום באמצעות כותש השום המושלם הזה.
- מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ומגישים לצד הכיסונים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
כיסונים מאודה עם פטריות