ד”ש מהאייטיז: סלט ניסואז מפנק ועשיר בחלבון
סלט ניסואז ביתי שמוגש ממש כמו במסעדות, עם המון ירקות טריים וטעימים ובתוספת קוביות פסטרמה שמשדרגות את המנה ומוסיפות חלבון
סלט ניסואז ביתי שמוגש ממש כמו במסעדות, עם המון ירקות טריים וטעימים ובתוספת קוביות פסטרמה שמשדרגות את המנה ומוסיפות חלבון
- עומר צורי
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 384.1 קק״ל 768.2 קק״לפחמימות 29.5 גרם 59.0 גרםשומן 24.0 גרם 48.1 גרםנתרן 1388.7 מ״ג 2777.4 מ״גחלבון 13.0 גרם 25.9 גרםסיבים תזונתיים 8.0 גרם 15.9 גרםשומן רווי 2.2 גרם 4.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 122.9 מ״ג 245.9 מ״גברזל 3.9 מ״ג 7.7 מ״גאשלגן 689.2 מ״ג 1378.3 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 1.4 מ״גסגור
-
מרכיבים18
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות384
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 384.1 קק״ל 768.2 קק״לפחמימות 29.5 גרם 59.0 גרםשומן 24.0 גרם 48.1 גרםנתרן 1388.7 מ״ג 2777.4 מ״גחלבון 13.0 גרם 25.9 גרםסיבים תזונתיים 8.0 גרם 15.9 גרםשומן רווי 2.2 גרם 4.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 122.9 מ״ג 245.9 מ״גברזל 3.9 מ״ג 7.7 מ״גאשלגן 689.2 מ״ג 1378.3 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 1.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 18 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 384 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חסה אייסברג בינוניתאו חסה מהסוג האהוב עליכם
-
2 מלפפונים בינוניים
-
1 כוס עגבניות שרי
-
1 בטטה בינונית
-
1 כוס שעועית ירוקה טרייהאו משימורים
-
1 כוס זיתים שחוריםאפשר משימורים
-
1 כף צלפיםבמלח
-
חופן בצל ירוק
-
2 ביצים קשות L
-
1 חבילה פסטרמה גריל נתח שלם 200 גרם"עוף טוב" עם הסימון הירוקבטעם לבחירתכם
אופן הכנה
- קולפים את הבטטה ומבשלים אותה במשך כ-20 דקות במים. מניחים במסננת להגרת הנוזלים וחותכים לקוביות.
- מבשלים שתי ביצים במים רותחים במשך כ-15 דקות כדי להכין ביצים קשות.
- מבשלים את השעועית הירוקה במשך כ-10 דקות במים רותחים.
- מסדרים את הסלט: בקערת הגשה מפזרים על כל התחתית קרעי חסה.
- מניחים מעליה תלוליות של ירקות: מלפפונים פרוסים לעיגולים, חצאי עגבניות שרי, שעועית ירוקה מבושלת, קוביות בטטה מבושלת, זיתים שחורים, רצועות פסטרמה וצלפים.
- מפזרים מעל בצל ירוק קצוץ ומניחים ביצה קשה חתוכה לרבעים.
- מערבבים את כל חומרי הרוטב ומתקנים תיבול.
- יוצקים את הרוטב מעל הסלט ומיד מגישים.
אופן הכנה
- קולפים את הבטטה ומבשלים אותה במשך כ-20 דקות במים. מניחים במסננת להגרת הנוזלים וחותכים לקוביות.
- מבשלים שתי ביצים במים רותחים במשך כ-15 דקות כדי להכין ביצים קשות.
- מבשלים את השעועית הירוקה במשך כ-10 דקות במים רותחים.
- מסדרים את הסלט: בקערת הגשה מפזרים על כל התחתית קרעי חסה.
- מניחים מעליה תלוליות של ירקות: מלפפונים פרוסים לעיגולים, חצאי עגבניות שרי, שעועית ירוקה מבושלת, קוביות בטטה מבושלת, זיתים שחורים, רצועות פסטרמה וצלפים.
- מפזרים מעל בצל ירוק קצוץ ומניחים ביצה קשה חתוכה לרבעים.
- מערבבים את כל חומרי הרוטב ומתקנים תיבול.
- יוצקים את הרוטב מעל הסלט ומיד מגישים.
בשיתוף עם "עוף טוב" עם הסימון הירוק
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן