ד”ש מהאייטיז: סלט ניסואז מפנק ועשיר בחלבון

סלט ניסואז ביתי שמוגש ממש כמו במסעדות, עם המון ירקות טריים וטעימים ובתוספת קוביות פסטרמה שמשדרגות את המנה ומוסיפות חלבון
סלט ניסואז ביתי שמוגש ממש כמו במסעדות, עם המון ירקות טריים וטעימים ובתוספת קוביות פסטרמה שמשדרגות את המנה ומוסיפות חלבון
  • עומר צורי
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    384
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 384.1 קק״ל 768.2 קק״ל
    פחמימות 29.5 גרם 59.0 גרם
    שומן 24.0 גרם 48.1 גרם
    נתרן 1388.7 מ״ג 2777.4 מ״ג
    חלבון 13.0 גרם 25.9 גרם
    סיבים תזונתיים 8.0 גרם 15.9 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 4.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 122.9 מ״ג 245.9 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 7.7 מ״ג
    אשלגן 689.2 מ״ג 1378.3 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    384
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 384.1 קק״ל 768.2 קק״ל
    פחמימות 29.5 גרם 59.0 גרם
    שומן 24.0 גרם 48.1 גרם
    נתרן 1388.7 מ״ג 2777.4 מ״ג
    חלבון 13.0 גרם 25.9 גרם
    סיבים תזונתיים 8.0 גרם 15.9 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 4.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 122.9 מ״ג 245.9 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 7.7 מ״ג
    אשלגן 689.2 מ״ג 1378.3 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים קרים
עומר צורי
X

8 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב


אופן הכנה

  1. קולפים את הבטטה ומבשלים אותה במשך כ-20 דקות במים. מניחים במסננת להגרת הנוזלים וחותכים לקוביות.
  2. מבשלים שתי ביצים במים רותחים במשך כ-15 דקות כדי להכין ביצים קשות.
  3. מבשלים את השעועית הירוקה במשך כ-10 דקות במים רותחים.
  4. מסדרים את הסלט: בקערת הגשה מפזרים על כל התחתית קרעי חסה.
  5. מניחים מעליה תלוליות של ירקות: מלפפונים פרוסים לעיגולים, חצאי עגבניות שרי, שעועית ירוקה מבושלת, קוביות בטטה מבושלת, זיתים שחורים, רצועות פסטרמה וצלפים.
  6. מפזרים מעל בצל ירוק קצוץ ומניחים ביצה קשה חתוכה לרבעים.
  7. מערבבים את כל חומרי הרוטב ומתקנים תיבול.
  8. יוצקים את הרוטב מעל הסלט ומיד מגישים.

    סלט ניסואז 2
    סלט ניסואז. צילום: עומר צורי


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ד”ש מהאייטיז: סלט ניסואז מפנק ועשיר בחלבון

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות