הביס המושלם: כריך בוקר עם סינטה, ביצת עין, ירקות ומיונז
כריך מטריף בדרך אליכם! קבלו מתכון להכנת כריך מפנק עם סטייק סינטה דק דק, ביצת עין רכה, ממרח מיונז וירקות צבעוניים נהדרים
כריך מטריף בדרך אליכם! קבלו מתכון להכנת כריך מפנק עם סטייק סינטה דק דק, ביצת עין רכה, ממרח מיונז וירקות צבעוניים נהדרים
- ליאור קליין
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 388.4 קק״ל 388.4 קק״לפחמימות 37.7 גרם 37.7 גרםשומן 19.8 גרם 19.8 גרםנתרן 655.6 מ״ג 655.6 מ״גחלבון 13.3 גרם 13.3 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 0.8 גרםשומן רווי 4.2 גרם 4.2 גרםכולסטרול 260.1 מ״ג 260.1 מ״גסידן 44.9 מ״ג 44.9 מ״גברזל 1.3 מ״ג 1.3 מ״גאשלגן 172.4 מ״ג 172.4 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 1.3 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות388
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 388.4 קק״ל 388.4 קק״לפחמימות 37.7 גרם 37.7 גרםשומן 19.8 גרם 19.8 גרםנתרן 655.6 מ״ג 655.6 מ״גחלבון 13.3 גרם 13.3 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 0.8 גרםשומן רווי 4.2 גרם 4.2 גרםכולסטרול 260.1 מ״ג 260.1 מ״גסידן 44.9 מ״ג 44.9 מ״גברזל 1.3 מ״ג 1.3 מ״גאשלגן 172.4 מ״ג 172.4 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 1.3 מ״גסגור
קבלו את הגרסה שלנו לארוחת הבוקר האמריקאית של סטייק אנד אגס – כריך בשר מפנק עם סטייק סינטה לה מינוט, ביצת עין רכה, עגבנייה ובצל צרובים, עלי חסה מרעננים ומיונז נפלא.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 388 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
כריך
-
1 יחידה לחמנייה מוארכת
-
1 ביצה M
-
6 פרוסות סינטהסטייק לה-מינוט (דק דק)
-
1 יחידה עגבנייהפרוסה
-
1/4 בצל בינוניפרוס
-
2 עלי חסה מסולסלת
-
1 כף מיונז
-
לפי הטעם
-
לפי הטעם
אופן הכנה
- מכינים את המחבת: מניחים את פלטת הגריל במכשיר, לוחצים על החלק האחורי עד שנשמע קליק ומעל הפלטה מניחים את פלטת המחבת. משמנים את המחבת עם ספריי שמן.
- מדליקים את המכשיר. בוחרים באפשרות “מחבת” ופונקציית “צלייה”,מכוונים ל-200 מעלות ו-15 דקות. לוחצים על האפשרות “חימום מקדים”.
- פורסים את הלחמנייה ומניחים על המחבת כשהחלק הפנימי כלפי מטה.
- שוברים את הביצה בעדינות מעל המחבת כך שתתקבל ביצת עין.
- מניחים את סטייק הסינטה על המחבת, מתבלים במלח ופלפל והופכים אחרי שהוא מקבל צריבה מצד אחד.
- מוסיפים למחבת את הבצל והעגבנייה וממשיכים לצרוב עד להופעת סימני חריכה.
- מרכיבים את הכריך: מורחים את ממרח המיונז על תחתית הלחמנייה, מסדרים את עלי החסה, מעליה מניחים את פרוסות הסינטה הצלויות, פרוסות העגבנייה, הבצל ולבסוף את ביצת העין. מתבלים את הביצה במלח ופלפל ואוכלים. בתאבון!
אופן הכנה
- מכינים את המחבת: מניחים את פלטת הגריל במכשיר, לוחצים על החלק האחורי עד שנשמע קליק ומעל הפלטה מניחים את פלטת המחבת. משמנים את המחבת עם ספריי שמן.
- מדליקים את המכשיר. בוחרים באפשרות “מחבת” ופונקציית “צלייה”,מכוונים ל-200 מעלות ו-15 דקות. לוחצים על האפשרות “חימום מקדים”.
- פורסים את הלחמנייה ומניחים על המחבת כשהחלק הפנימי כלפי מטה.
- שוברים את הביצה בעדינות מעל המחבת כך שתתקבל ביצת עין.
- מניחים את סטייק הסינטה על המחבת, מתבלים במלח ופלפל והופכים אחרי שהוא מקבל צריבה מצד אחד.
- מוסיפים למחבת את הבצל והעגבנייה וממשיכים לצרוב עד להופעת סימני חריכה.
- מרכיבים את הכריך: מורחים את ממרח המיונז על תחתית הלחמנייה, מסדרים את עלי החסה, מעליה מניחים את פרוסות הסינטה הצלויות, פרוסות העגבנייה, הבצל ולבסוף את ביצת העין. מתבלים את הביצה במלח ופלפל ואוכלים. בתאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן